Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Možná by si mohli dát Wachowští v některých věcech back to basics. Protože na začátku nepotřebovali 150 milionů dolarů a fámozní cit pro vizuál na to, aby zaujali široké divácké publikum. Stačily jim k tomu dvě hot představitelky, 2 miliony dolarů od krve, skvělý spiklenecký plán a několik kamerových fines za pár kaček. A atmosferická gangsterka připomínající Výkupné s Melem Gibsonem je na světě. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

súrodenci wachovskí sú talentovaní scenáristi a režiséri, ich režijný debut BOUND je plný skvelých režijných nápadov, hravý, zrelý, napínavý, sexi, komorný a nenápadný, no sústredený a kvalitný thriller - zvláštne na ňom je, že v ňom ako ústredná "romantická" dvojica vystupujú 2 femme fatale; a pantoliano je tu úplne skvelý, jedna z najlepších a najvýraznejších rolí jeho kariéry; výborná príprava na matrix; ()

Reklama

maxi6 

všechny recenze uživatele

Past nebo-li dříve "Svázány" je film s datem výroby poněkud starším, ale u mě od začátku stále zůstává v přihrádce těch lepších a neopomíjených šikovných bonbónků...... Svižný erotický thriller s krimi zápletkou......a hodně krvavou....!...Jenni a Gina mají v sobě skrytý náboj. Hlas Jenni v originále je hodně sexy a Ginin výraz mi vždy, pokud se objeví v některém filmu spouští na monitoru jakési praskání, lupání, jiskření a nevím co ještě........obě jsou prostě má krevní a věková skupina. Přesto, že jsou většinou v béčkových šuplících, u mě to je zcela jinak.......... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,5miliónaTržby USA $3,802,260Tržby Celosvetovo $-║ Až je to neuveriteľné ako si bratia Wachowskí zo svojím debutom výborne počali, miestamy až elektrizujúca atmosféra, herecky brilantné zahrané, scenáristicky vypointované, len škoda že takéto počiny nevychádzajú na DVD nosičoch aby človek nemusel čakať na film v TV a ešte do neskorých hodín a pri blbých reklamách potom zaspávať a ubierať si tak dojem s filmu. (...a preto zatiaľ dávam filmu 80% s tým že sa na opätovné vzhliadnutie moc teším a verím že hodnotenie pôjde vyššie) ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Scénář je téměř brilantní, velmi propracovaný, s různými zvraty, prostě nečekaně dobrý ( podobně dobrý a vlastně i žánrově podobný Nájemným vrahům, které taky Wachowští napsali ). A pak to režijní zpracování. Opravdová lahůdka. Chytré ( scéna se záchodem ) a velmi efektní, s mnoha formálními vychytávkami - práce s extrémními detaily, záběry seshora, zpomalené záběry ( scéna "přestřelky" je opravdu fajnšmekrovská, skoro jako z DePalmových Neůplatných ), promyšlený pohyb kamery ( napětí ). Super. Kdyby zde hráli o něco lepší herečky ( nemyslím tělo ), malinko by se dopilovaly dialogy a mikroskopické scenáristické chybky, tak by to byla stoprocentní záležitost. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)
  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama