Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa dočkal amerického filmu, kde po streľbe v baráku napadlo suseda zavolať na políciu.....The Wachovski sisters sa nesú na vlne, riadenou debutmi aj následnými filmami Coenovcov, Tarantina a Singera (prípadne The last seduction) a preto budem ten ich porovnávať práve s nimi. No a Pasca je predsa len o priečku nižšie, ako diela dnes o poznanie slávnejších spomínaných tvorcov. Pasca je rozhodne výborná zábava na sobotný neskorý večer, len scenár neprináša v podstate nič extra špeciálne, iba sa snaží byť napínavý. No a v Nickymu neoddiskutovateľne chýba tvár Jamesa Caana. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V rámci svých filmových návratů jsem si znovu pustil film sester z doby, kdy byly ještě bratry, a zjistil jsem, že na svém původním hodnocení nemusím nic měnit. Gina Gershon zahrála drsného renovátora Corkyho s naprostým přehledem a vyvážila tak výkon Jennifer Tilly, která se alespoň zvládla i přes svou ztuhlost tvářit dostatečně svůdně. Druhý velmi kvalitní zážitek mi svým výkonem dokázal zprostředkovat Joe Pantoliano, tomu jsem jeho Ceasara bez problémů věřil. Snímek byl sice komorní, ale děj byl po celou dobu natolik zajímavý, že jsem se nemohl nudit. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

O filmu jsem věděl akorát to, že obsahuje nějakou slavnou erotickou scénu mezi Ginou Gershon a Jennifer Tilly, takže jsem se trochu obával, jestli to nebude jediný, co může film nabídnout. Navíc je to od autorů Matrixu, takže hromada lidí to vychvaluje tak nějak automaticky. Ale musim uznat, že polskej hermafrodit a jeho bratr mi docela vytřeli zrak. Film se sice trochu pomaleji rozjíždí, ale asi tak od půlky je to kurevsky napínavý a snad každá scéna přinese nějaký nečekaný překvapení. První půlka za 3, druhá půlka jednoznačně za 5, takže celkově za 4. A rozhodně je to mnohem lepší než celej slavnej Matrix. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Děvčata vymyslela geniální plán, jak okrást mafii o její peníze a ještě celou krádež hodit na jednoho mafiánského přicmrdka jménem Cézar (geniální Joe Pantoliano). Jenže si neuvědomily jednu maličkost a to, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci a Cézar je nejenom zoufalý, ale ještě mu pěkně hráblo, takže se vana v jeho koupelně začne velice rychle plnit čerstvými mrtvolami a holkám už nejde jenom o prachy, ale i o život. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Past měla jedno obrovské štěstí, na obrazovky přišla zrovna v době, kdy jsem přestal věřit na dobré filmy. Skvěle propracovaný příběh mě chytl hned na samotném začátku a já tak bez jediné myšlenky sledoval celý film až do konce. Byl jsem zaujat snad každým záběrem a nervózně očekával co se bude dít dál, měl jsem strach o hlavní hrdinky a bál jsem se, abych ještě nebyl zbytečně zklamán. Larry Wachowski a Andy Wachowski již zde ukázali, že jsou mistři ve svém oboru, skvělá práce s napětím, úchvatné spojování audio a vizuální stránky a ještě větší talent při práci s divákem. Jasným vrcholem filmu je pak lesbická scénka, při níž se ve mně probudily snad všechny existující emoce, záviděl jsem těm ženám, ale zároveň jsem cítil odpor, nenáviděl jsem jejich skutek, stejnou měrou jsem se však bál, že spolu budou přistiženy. Opravdu mistrná ukázka toho jak má být natočen thriller. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)
  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama