Reklama

Reklama

Já jsem Groot - Série 2

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(5)

Nezbedný prútik sa vracia v druhej sérii seriálu Ja som Groot. Malý Groot tentoraz objavuje vesmír na palube lode Strážcov galaxie. Ocitá sa tvárou v tvár pestrým tvorom v rôznorodých prostrediach. (Disney+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Zhruba tak jako serie první. Pár scének které nejsou nijak výmečné a nebo komicky zábavné. Prostě "Já jsem Groot". Opět max 3 minuty + 2-3 minuty titulky jak k velkofilmu. Animace mi přišla malinko lepčejší než u první. Nejzajímavější, co se děje týká, mi přišla 5 epizoda. Nejslabší 2 epizoda. 5 epizoda by mohla být klidně v delším vydání. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě slabší než první řada, ale dcerku to pořád baví. Nejlepší je asi díl s robotickým sněhulákem, ale díky krátkému formátu není čas se nudit. Docela zajímavý je díl s Pozorovatelem, ale ten by paradoxně chtěl rozpracovat a natáhnout, ne z něj dělat takový kraťas. P.S: Neumíte si představit jak je skvělé moct koukat na něco jiného než je svině Pepa… Netrpělivě vyhlížím třetí řadu. ()

Reklama

koty2201 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V recenzii pre celý seriál ako taký som povedal všetko podstatné a viac nemám čo vypichnúť. Takže len poviem, že najlepší diel bol asi ten posledný aj s Pozorovateľom. Bolo to asi najvtipnejšie, práve vďaka jeho komentovaniu situácie tak, ako sme zvyknutí z What If...? A najmenej ma zaujal ten, kde si Groot nachvíľu požičia umelý nos. Ten bol asi tak najviac zbytočný. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako 1. série tak i tato nabízí 5 krátkých scének z Grootova života. Některé jsou zdařilé (ta se sněhulákem), některé už méně povedené. Dospělého člověka nenadchnou ani výrazně nezklamou. Jen by mě zajímalo, kolik milionů za těch cca stejných 9 vět dostal Vin Diesel na svůj účet. I když raději to ani vědět nechci. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

Sice jsem první sérii nerecenzoval, ale teď to udělám. A bude to tak krátký jako tento seriál. Groot si tady jede to svoje už druhou sérii, to se zatím nezměnilo a abych pravdu řekl nevadí mi to. CGI je pěkný. Postav tady moc nebylo, jen jedna a to byl Groot, kterej je prostě Groot, jinak to říct nejde. Soundtrack solidní, zazněl Elvis, takže já jsem spokojen. Některý díly jsou dobrý, ale některý jsou slabší. 7/10 Taková pytlovinka prostě. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama