Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme další marvelovskou antologii. Hodně mě I am Groot překvapil ale fakt je to krátký. Do 17 minut to máte zkouklé celé. Ale neurazí to i když je to hlavně pro děti a i dospělí se pobaví. Jde sice o takovou blbůstku ale sakra dobrou blbůstku dobře naanimovanou blbůstku a hlavně ty textury u samého Groota a nebo při výbuchu či dokonce u vody vypadají fakt hezky. Celkově bych I am Groot doporučil na 6/10 ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Není to až taková nuda jako Ms Marvel, ale zkrátka PROČ?! No jo vlastně prachy a merchandising. Prostě blbustka pro ještě menší děti než jejích minulý seriál. Mně se zdá, že Feige už nejspíš začal hulit, protože letošní Marvelovky fakt nejsou nic moc. Nejlepší byl asi Strange, z Thóra udělali neuvěřitelného pitomce... Už by se měli probrat. Mám rád humor, ale všeho moc škodí. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Až na posledný diel sa nejedná o nič, čo by aj pre fanúšikov Strážcov Galaxie stálo za zmienku. Ako áno, zasmejete sa tak či onak, no až na posledný Grootov výstrelok vám tento krátkometrážny seriál nič okrem fan-servisu a večne roztomilého Groota, ktorého roztomilosť je jediná vec, čo celý počin ťahá hore, vlastne ani neponúkne. Overall, priemer. Na zabitie času OK. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Kdo si toho malého Groota ve dvojce Strážců nezamiloval? Tohle bylo tak správně praštěné, že jsem se chechtala nahlas u každé epizody - několikrát. Klidně bych jich brala víc. Když už máme i filmy s těmi žlutými pidižvíky, jimž nerozumíme ani slovo, proč ne i tohle. U postavy zjevivší se na konci mě jen trochu zamrzela odfláknutá grafika, ale jinak snad není co vytknout, je to vtipné, je to roztomilé, je to prostě Groot. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nenásilná detská jednohubka, ktorá poteší svojou infantilnosťou a farebnosťou. Vesmír to veľmi nerozširuje, skôr to prinúti maličké detičky, aby si od rodičov pýtali zošitky, peračníky, tašky a iné potrebné veci s Grootovou podobizňou. A o to tu v prvom rade ide. Inak najlepšie rola Vina Diesela za hodne dlhú dobu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama