Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Je to sice už půl roku starý, ale dostalo se to ke mně až teďka. Je to taková malinkatá předzvěst Strážců galaxie 3. Upřímně teda doufám, že tenhle díl bude ve stejný kvalitě jako první dva díly. A né, že se to bude potápět stejně jako většina novejch Marvelů. Groot je srandovní prcek, kterej je ještě navíc roztomilej. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Není to až taková nuda jako Ms Marvel, ale zkrátka PROČ?! No jo vlastně prachy a merchandising. Prostě blbustka pro ještě menší děti než jejích minulý seriál. Mně se zdá, že Feige už nejspíš začal hulit, protože letošní Marvelovky fakt nejsou nic moc. Nejlepší byl asi Strange, z Thóra udělali neuvěřitelného pitomce... Už by se měli probrat. Mám rád humor, ale všeho moc škodí. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to sice infantilní groteskní blbinka, ale zábavná groteskní blbinka. Akorát nechápu proč animovanej seriál od největšího korporátu v galaxii dohromady nemá ani 25 minut – být těch epizod/skečů aspoň 10 s minimálně čtvrthodinovou stopáží, nenamítám nic. Každopádně animace je špičková, not gonna lie. Jako jednohubka k chálce ujde...... 7 květináčů z 10. #MYJSMEGROOT ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Malé děti si tohle zamilují. Když se o tom mluvilo několik měsíců, nečekal jsem že se bude jednat ani ne o 20 minut... Mě to celkově vůbec nesedlo. Koupačka byla jedním dobrým vtipem, který na konci totálně rozsekal, ale ty ostatní díly byly... vlastně ani nevím o čem byly. Pro tříleté děcka ale dobré. Mé hodnocení: 4/10 ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Dost podprůměrná záležitost i pro danou věkovou kategorii. Od minisérie Já jsem Groot asi nikdo nečekal žádné zázraky. I přesto jsem ale poměrně zklamán. Jak krátkometrážní snímky, tak pohádky přímo mířené na děti lze udělat několika způsoby. Prvním způsobem je přidat tam například nějaké poučení na závěr nebo humor, který pochopí jen jejich rodiče. Druhý způsob je cílit na roztomilost, hodit tam pár jednoduchých vtípků a doufat, že to těm dětem bude nějak stačit. A tahle Grootovina působí bohužel spíše jako ten druhý případ. Jako dospělý divák tam na vás opravdu nic moc nečeká. Navíc si myslím, že i oficiální hranice 6+ je dost mimo. Chápu, některé vtipy jsou trochu tvrdší a menší děti by mohly znepokojit. Já ale v 6 letech koukal například na klasické Disneyovky, které obsahují pointu a do jisté míry komplexní příběh, takže Groot by mě v tom věku moc neoslnil. Abych celou dobu jen neprskal, tak jednotlivé epizody na druhou stranu nejsou vyloženě otravné, takže jako nějaká barevná kulisa je to tolerovatelné. Sem a tam se člověk i pousměje a poslední epizoda je vlastně docela fajn. Přesto však doufám, že je to poslední MCU projekt tohoto typu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V tomto díle se objeví obálka čtvrtého čísla časopisu „Alf“. Ve skutečnosti jde o reálný magazín, který byl publikován mezi lety 1988–1992. (KaterinaSkop)
  • Kevin Feige během Investorského dne Disney 2020 oznámil, že je ve vývoji krátký seriál pro Disney+ s Grootem (Vin Diesel) a několika novými a neobvyklými postavami. (Kubaaa97)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama