Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett a Fennec Shand čelí eskalujícímu konfliktu. (Disney+)

Recenze (71)

Pilgrim6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne. Za mne ne. SPOILERS: Po absolutním nerdovském nadšení z 5. a 6. dílu, kdy jsem tvůrcům prominul, že ta show vlastně vůbec není o Bobovi se v tomhle finále vracíme k tomu, v čem ta show byla nejhorší. Nájemný vrah Boba je vlastně větší dobrák než Luke, trapní Power rangers, cringe dialogy, přehlídka tropes, klasická přestřelka, která by mohla být v jakékoliv show, tleskající davy. Absolutně předvídatelné. A jednu z nejlepších postav, co ten seriál přinesl nechají zabít v dalším plytkém trope. Rodriguez který režíroval nejhorší epizodu téhle série bohužel režíroval i její finále a dopadlo to podobně. Z téhle show je must see, 5., 6. epizoda, a 2. Zbytek je filler nebo odpad. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekoľko dobrých akčných scén (hlavne s Cad Baneom a Krrsantanom), väčšina priemerných (s Rancorom, Mandom a Boba Fettom) a niektoré (hlavne s gangom mladých a Mandovou opravárkou lodí) boli príšerné. Z príbehu za celú sériu som si príliš veľa nevzal a určite nepovažujem za podstatné, aby tvorcovia natočili pokračovanie. 6/10 ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že Roberta Rodrigueze už k ničemu nepustí, protože se z něj stal strašný tragéd. Úspěšně obhájil první tři místa nejhorších epizod seriálu. Místo epického a cool finále tu naservíroval naprosto tragicky zrežírovaný nesmysl, kde je plně vidět jak idiotský je ten gang roboteenagerů a ono obecně by člověk v celý epizodě trochu logiky pohledal jen s obtížemi. Nebýt super postav a Rancora, tak to můžeme zařadit vedle finále S8 GoTka. Když o tomhle bude někdo vyprávět bude to znít jak nejvíc cool věc, ale pak se podívá na realitu a au... No nic uvidíme co bude dál... ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle že je finále série? Pf. Doufám, že tím tenhle seriál skončil, protože fakt mě nebavilo koukat, jak z jedné z nejvíc badass postav celého Star Wars loru udělají malou děvku, která vždycky dostane na prdel nebo je udupaná argumenty jiných. Už to zaznělo hodněkrát, ale řeknu to ještě jednou - jediné dobré epizody byly ty, kde se ta malá senilní děvka nevyskytovala. Celá série byla úplně debilně postavená, doteď vlastně nechápu, proč nás nutili sledovat zápletku o tom, že malá děvka Boba nemá respekt u ostatních dětiček na pískovišti. Kde jsou nějaký stakes? U Mandaloriana víme, co je v sázce, když to s malým Yodou pojebe a celou dobu trneme, jak to dopadne. U Boby je maximálně v sázce infarkt, pokud si dá tučnější jídlo a další random bad guy mu naplácá na holou. Už od první epizody je to blbě postavené a pěkný vizuál a fan service motivy z toho dobrou show neudělají. Pryč s tím. Doufám, že Kenobi nebude podobná sračka. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy super, někdy cringe. Těžko říct. Finální scénu ve stíhačce jsem si mega užil. Ten fight celkově nebyl tak nějak špatnej, ale ty droidi je měli masakrovat daleko víc... a nervat tam ty pouliční cringe hovády, co vypadaj jako z retro Cyberpunku 2077 i se všema bugama, co to mělo při vydání. Mohlo tam bejt pár epičtějších momentů, ve kterých by nefiguroval Grogu (protože to by z nich rázem udělalo nejvíc baddas a cute scény dohromady ever). Hudba fking úžasná, chemie postav a obvzlášť Mando/Grogu/Peli jsou neuvěřitelný. Škoda, že jsme neviděli jak se Boba učí jezdit na rancorovi. To by pak působilo mnohem epičtěji. Chtělo to pár minut navíc celkově nebo další díl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Ústředí píseň na konci tohoto dílu je pozměněna a neutrální citoslovce jsou v části písně vyměněny za jméno ústřední postavy. (Sidarius)
  • Scorpenek, anihilační droid. Tyto těžce opancéřovaní bojoví bojoví droidi včetně vlastního generátoru štítu byly navrženy jako těžké bitevní „droideky“ a zasáhly do bojů již za Klonových válek. Byly postaveny na planetě Colla IV. Jeden droid byl schopný si poradit s celým regimentem klonových vojáků, a proto byly nasazeni do několika klíčových vítězných bitev Separatistů. Problém těchto droidů byla jejich extrémní cena, která neumožnila masovou produkci a zabránila porážce Republiky. (Veskoslav)

Reklama

Reklama