Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett a Fennec Shand čelí eskalujícímu konfliktu. (Disney+)

Recenze (71)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To nejakčnější z celého seriálu - scéna se Scorpenek annihilator droidy - byla ta nejdebilněji natočená scéna (nejen) celého seriálu. Do štítů střílí jak idioti zbytečně, ale když jsou štíty dole čumí a nedělají nic… To mě brutálně vytočilo. Úplně to zazdilo dojem ze zbytku. Nezachránil to ani Rancor, protože zase to co před nim předvedl Mandalorian, byla nelogická kokotina (která mi nadzvedla mandle podruhé). Samozřejmě klauni na Vespách jsou tragédie (nejvíc fuj je pipka s modrou), také by mě nenapadlo že “afro-americký wookie” má tak neprůstřelnou srst. Díky těm pocitům “ode-zdi-ke-zdi” dávám sotva průměr (a původně jsem měl hvězdy jen dvě), protože ta giga hovadina co scénář předvedl se komentovat bez megaspoileru ani nedá… protože degradovala celou pointu druhé řady Mandaloriana. ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle dílu jsem opravdu dost rozpolcen. Čekal jsem nějaké větší odds. Čekal jsem Crimson Dawn. Čekal jsem, že to bude o Bobovi a ne, že končíme scénou jak Mando odlétá. To mi připadalo jakoby nám doslova chtěli říct, že tohle je prostě pořád show Mandaloriana, a oni nám dali jen pár dílů s jinými charaktery navíc. Neříkám, že tam nebyly dobré scény, to rozhodně byly. Scéna kdy Boba a Din společně vyletí a začnou blastovat všechny okolo sebe byla úžasná, nebo když Boba přijel na Rancorovi. Nicméně tohle by mohla být jakákoliv epizoda, ale na Finální jsem si tohle nepředstavoval a zůstal jsem jen s pohledem jakože "This is it?" EHM. Očekával jsem víc. Nevím jestli 3 nebo 4 hvězdy. Asi se budu muset podívat znova, nicméně zatím to jsou za mne 3 hvězdy. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadmíru akční díl, který jen potvrdil moje nejčernější obavy z minulých dílů. Fett jako postava zkrátka nefunguje. Tatínek, který všechny poslouchá a nechá si do všeho kecat, se nakonec ze řetězu neurval ani v posledním díle. Co také čekat od režiséra Ality: Bojového anděla. Druhá jeho epizoda a druhý naprostý průser. Herci nehráli, postavy se divně pohybovaly jako roboti a dělaly nesmyslné chvaty, dabing postavám neseděl na pusu. Těch rušivých momentů bylo hned několik, ale i to bych dokázal odpustit. Co už ale nedokážu odpustit, je bezduchý příběh, který opět NIKAM nevedl. Když si odmyslíme ten fanservis, co z toho nám zbyde? Jen zničili postavu Fetta, a kdyby se neobjevily postavy z jiných seriálů či komiksů, tak tuto žumpu nemá kdo táhnout. Šílený, šílený a znovu šílený. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niekoľko dobrých akčných scén (hlavne s Cad Baneom a Krrsantanom), väčšina priemerných (s Rancorom, Mandom a Boba Fettom) a niektoré (hlavne s gangom mladých a Mandovou opravárkou lodí) boli príšerné. Z príbehu za celú sériu som si príliš veľa nevzal a určite nepovažujem za podstatné, aby tvorcovia natočili pokračovanie. 6/10 ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že Roberta Rodrigueze už k ničemu nepustí, protože se z něj stal strašný tragéd. Úspěšně obhájil první tři místa nejhorších epizod seriálu. Místo epického a cool finále tu naservíroval naprosto tragicky zrežírovaný nesmysl, kde je plně vidět jak idiotský je ten gang roboteenagerů a ono obecně by člověk v celý epizodě trochu logiky pohledal jen s obtížemi. Nebýt super postav a Rancora, tak to můžeme zařadit vedle finále S8 GoTka. Když o tomhle bude někdo vyprávět bude to znít jak nejvíc cool věc, ale pak se podívá na realitu a au... No nic uvidíme co bude dál... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Scorpenek, anihilační droid. Tyto těžce opancéřovaní bojoví bojoví droidi včetně vlastního generátoru štítu byly navrženy jako těžké bitevní „droideky“ a zasáhly do bojů již za Klonových válek. Byly postaveny na planetě Colla IV. Jeden droid byl schopný si poradit s celým regimentem klonových vojáků, a proto byly nasazeni do několika klíčových vítězných bitev Separatistů. Problém těchto droidů byla jejich extrémní cena, která neumožnila masovou produkci a zabránila porážce Republiky. (Veskoslav)
  • Ústředí píseň na konci tohoto dílu je pozměněna a neutrální citoslovce jsou v části písně vyměněny za jméno ústřední postavy. (Sidarius)

Reklama

Reklama