Reklama

Reklama

Boba Fett: Zákon podsvětí

(seriál)
  • USA The Book of Boba Fett (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (279)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian byl fajn. Hodně fajn. Bylo to celé na vysoké úrovni, Boba Fett už tak dobrý nebyl. Jednak s ním byla spojena očekávání, jednak samotná zápletka byla slabší. Ačkoliv závěr série byl propojení obojí, tak i tak už se to nedalo zachránit. Nicméně je škoda, že se Disney nevydalo touto cestou dříve, neboť by určitě tyto seriály neměly za sebou pachuť třetí trilogie, kterou stále považuji za zločin proti lidskosti. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Čistokrevný Star Wars western, kde si tvůrci tak trochu dělají co chtějí a jsou pro fan servis ochotní obětovat konzistenci základního příběhu. Boba je plný flashbacků, na dva díly klidně odskočí odvyprávět co je s nejnovějším Skywalkerovým žákem a demoluje Tatoine ve stylu Godzilla vs Kong Kong. Dobře se na to kouká, ale Star Wars mají navíc. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Rodriguez očividně nedostal skoro žádný prostor na režii, Favreau očividně uplně neměl volnou ruku při psaní scénáře.. nač dát aspon jednu za vizuál, když je to Disney a prachy na to má.. to je jak chválit miliardáře za to, že si vydělal prachy na lamborgini. Děj - nulovej, to samý jako Mandalorian akorát že snad ještě nudnější. Uplně zbytečná story.. ted jako budem točit všechny příběhy nudných týpku v pustině.. jen né Sithů, jen né Jediů, protože v tom universu JE JICH TAK MÁLO, že není z čeho čerpat.. radši natočímě ZBYTEČNEJ, TÁHLEJ seriál.. protože asi nic jinýho neumíme.. WHO GIVES A FUCK ABOUT THIS GUY tyvole. Opět nadhodnocený hovno stejně jak Rogue One, Duna, Blade Runner 2049.. nikdo už se asi nepotřebuje u filmů/seriálu bavit. Stačí vygumovaně čumět na písek natočenej "kvalitní kamerkou" a hlavně že hudběnka hladí po duši.. SRAČKA. Už mám značky STAR WARS plný zuby.. furt se to točí okolo Skywalkerů, nebo postav, který jsou uplně useless. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za mňa rovnaká tragédia ako Mandalorian. Skvelá technická stránka, sem tam cool akčná scéna alebo cameo nejakej známej postavy, ale hlavné postavy sú mrtvolné rovnako ako ten svet v ktorom sa to odohráva. A je úplne jedno, či sa jedná o nové postavy alebo postavy známe z filmov. Ich príbeh je absolútne nezaujímavý. Boba Fett okrem cool kostýmu nemá čo ponúknuť. Sklame aj meditujúci Luke v totálne zbytočnom cameu. Čakám, že v nejakom ďalšom seriály bude celá epizóda s ním o tom jak sa snaží vysrať. Toto fakt nemá ani štipku Star Wars atmosféry. Ešte vyskúšam seriál o Obi-Wanovi, ale moje očakávania sú nulové, ak to bude robiť rovnaká neschopná zberba ako toto. Disney úplne zničil Star Wars a to som sa pred dávnymi rokmi v preďalekej galaxii mohol zblázniť od radosti pri predstave hraných seriálov zo Star Wars sveta. 4/10. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bob a Fet: Záchod v Podsvětí se rozděluje na 2 poloviny. Ta 1. polovina je natahovaná pasáž plná nudných postav (především vůdci frakcí) s výjimkou příjemného táboráku s písečnými lidmi za velkého množství flashbacků. V té druhé polovině, která se dá označit jako Mandalorian série 2,5 se vrací spousta postav z jiných SW projektů a zahřeje Vás to u srdíčka, ať už budete z té první poloviny seriálu jakkoliv nadšení/zklamaní. Tak buď udělám pořádně a s péčí seriál čistě o Bobovi, nebo se na to vyseru a udělám rovnou další sérku Mandyho. Protože takto je tenhle seriál naprostá povinnost pro všechny fanoušky SW, co se zajímají o další seriály ze světa SW a MUSÍ se podívat (nebo přetrpět) právě na tohle. Proto tomu nemůžu dát víc hvězd, je to prostě skvěle/příšerně provedený od Disney+. I když Vás Boba nezajímá, prostě se na to podívat musíte. Je to svinský? - Ano je. Má cenu se na to koukat? - Ano, pro většinu fanoušků má. Budete si to užívat? - 2. polovinu seriálu určitě. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • Boba (Temuera Morrison) řekne své mladé motorkářské partě, aby sebrala svůj „Gak“, což bylo slovo, kterým členové štábu, kteří pracovali na původní trilogii Hvězdných válek, označovali náhodné kousky technologie. (LUKICKK)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama