Reklama

Reklama

Nindža odplácí

  • Hongkong Xiong zhong (více)

Obsahy(1)

Bruce (Bruce Le) pracuje v Římě pro mafiánskou organizaci a po nepovedené akci končí ve vězení, načež se rozhodne s kariérou zločince skončit. Jeho bývalí soukmenovci, kteří právě unesli dceru amerického velvyslance Sophii, však nesouhlasí a začnou mu usilovat o život. Bruce se spojí s italskou policií a pouští se do pátrání po zmizelé, jež ho zavede až do Paříže či Hong Kongu. (J.Connor)

(více)

Diskuze

videofil

videofil (hodnocení, recenze)

majo25: Přečti si návod k použití. Tam se myslím píše co a jak. Už si to ale přesně nepamatuji. Ale určitě tam najdeš odpověď, jakou hledáš.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

videofil: A kde je odkaz, lebo ja som ho nikdy nenašiel? Prosím ak vieš, tak mi ho povedz.

videofil

videofil (hodnocení, recenze)

majo25: Myslím si, že můžeš ten test dělat znovu. Myslím, když ohodnotíš několik dalších filmů.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

videofil: V tej dobe, kedy som robil test, som nemal tolko filmov za sebou. A naviac, väčšina otázok (čo si matne pametám) bola z filmom, ktoré som predtým nevidel, čiže odpovede som netušil. A dalšie boli o témach za filmovou scénou - herci, čo, kedy, kto a ako ...skrátka mna bulvár, ani ten filmový absolutne nezaujíma. Dalej neviem ani výsledky, možno to bolo len tesne v neprospech mna. Dalej pozerám, že ty si sa registroval ešte v 2005, možno bol vtedy test iný, ľahší, resp. dlhší čas na rozmýšlanie, atď... I ked sa už na otázky nepametám (pretože mi väčšinou nič nehovorili), dnes by som ich asi zvládol ľavou zadnou :) Žiadna výčitka na teba, len vysvetľujem.

videofil

videofil (hodnocení, recenze)

majo25: Tak teď ti už rozumím. Já jsem nevěděl, o jakém právu jsi poprvé mluvil. Já jsem testem prošel bez problému a spousta času mi ještě zbyla. Mě to nepřipadá těžké.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Užívatel, ktorý neprejde testom, nemá právo pridávať komentáre. Čo je tu nezrozumitelné?

videofil

videofil (hodnocení, recenze)

majo25: Nejsem si jistý, ale tvůj příspěvek spíš patří do komentářů.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Riadna uletenosť. Súboje - otrasné, možno v 1982-om boli len podpriemerné - tie viditelné 20-30 cm medzery medzi končatinami a hlavou súpera :)) Ináč to, že v tomto filme herci "hrali", som im "skoro" uveril. To je tak, keď spolurežíruje herec, ktorí skoro ani sám nevie hrať. Ale mierne napodobnovanie Bruce Lee-a mu ide. Film privela vykráda iné známe filmy, ale nevykráda zasa hudbu, \Disco magic, disco magic...\ takú v amerických filmoch 80-rokov nebudete počuť :) Hodnotenie: 30%

Reklama

Reklama