Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

AloeB 

všechny recenze uživatele

"Ty vole, moje prsní implantáty! To byl dárek od táty." Poláci si na Netflixu sice nejspíš musí dobývat místo prostopášnou brutální komedií, vždyť obstojí u konzumentů film, jestli je v něm málo krve, drog, sexu a masakru; nutno však říct, že se toho chopili s grácií. Dosud jsem se sice nepřenesl přes trochu účelovou vyvražďovačku, cesta k ní rozhodně mohla být rozvitější a tím pádem ujetější, ale neskutečně jsem si zamiloval až tvrdě cynický závěr a následný zdánlivě šťastný paralelní vesmír s očividně liberálnějším Polskem. Kompilace šílených tanečních, vztahových i sexuálních scén doprovázené Bizetem měly také svůj říz. Jak v tomto filmu říká povinné cameo samotného Ježíše na otázku: "Jezu... dlaczego sex musi być taki skomplikowany?" - "Miłość jest podstawą pokoju i przebaczenia. Budując wewnętrzny spokój, odnajdziesz ukojenie i to, co w źyciu najwaźniejsze: miłość. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to nejhorsi debut, pri jehoz hodnoceni je treba byt schovivavy. V generovani smichu trochu selhava. Přitom v ůvodu mě naladily vtípky jako "takhle nesbalím ani šlapku na E55",  "Pak skončí s masturbací nad fotkou něčí mámy", "Dovolila jsem ti, abys na mě močil". On:"To je toho, je to jako líbačka". ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Na seriózny film je to málo vážne. Na uletenú a bezmyšlienkovitú zábavu pre násťročných zas málo bláznivé a s minimom vtipných momentov. Celkovo je z toho taký čudný mišmaš, kedy sem tam to chce byť vážne, sem tam vtipné, sem tam úplne bláznivé a vo výsledku nefunguje nič z toho. Keby celý film vyzeral ako posledných 20 minút, všetci by boli zrejme spokojný. Záver totiž do bodky spĺňa to, čo asi všetci očakávajú od podobného typu uleteného teenagerského filmu. Štýlové, uletené, akčné, vtipné a patrične krvavé. Keďže sme na Netflixe, tak technicky nejde o amatérčinu a aspoň to u mňa tento kúsok zachránilo od nižšieho hodnotenia. A teda spomínaný záver. Inak sklamanie. 30% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Drama/komedie/thriller. Ale ano, to všechno jsem tam našel (možná bych přidal ještě romantický). Skoro jsem napsal, že mě film příjemně překvapil, to bych ale lhal, protože od našich severních sousedů už po zkušenostech určitou kvalitu očekávám. Pokud bylo cílem tvůrců to, abych se dobře bavil, úkol splnili, pochechtávám se ještě teď, protože dobře zvládnutý černý humor kdykoli vítám, a tady se s ním nešetřilo. Kromě toho jsem se opět přesvědčil, že v Polsku není nouze o ženy, z nichž mi nekrvácí oči a že praní peněz není jen prázdné slovní spojení. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Španielske Divoké historky trochu viac okorenené a dokrvene v Polsku. Jedná zbraň, nevěra na každom kroku, cicky, sex a krv. Chybu nemal poslíček z pizzerie Moretti, na zabitie nedeľného poobedia viac ako fajn až na toho Ježiša na kríži, ktorý žmurkne z kríža na černocha s milfkou, to už prepiskli. Na poľskú tvorbu viac ako dobré, celistvé, miestami vtipné, zaujímavé do konca. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama