Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blackthorne a Mariko se snaží neprozradit tajemství, které by je oba mohlo stát život. (Disney+)

Recenze (23)

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší epizoda co se zápletky a dramatičnosti týče. Konečně se mohli naplno projevit všechny záludnosti života v Japonské společnosti a osudy jednotlivých postav. Začnou s vámi smýkat emoce a to je znamení že jste vtaženi do děje a to je dobře. Jediný co mi to kazí na ten přitroublý herecký výkon i výraz Andžina. Ten z toho trčí jako kůl z plotu. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda bola pre mňa trochu zmätená, v tej druhej to už ale krásne odsýpalo. Skutočne sa je na čo pozerať, od skvelých hereckých výkonov, až po úchvatný vizuál. Tú paralelu s GoT o ovládnutie trónu vidím tiež, ale nedá sa to porovnávať, aspoň kým nebude mať Šógun za sebou aspoň 3 rovnako vydarené série, ako nedostižný hit z produkcie HBO. Zatiaľ ale veľká spokojnosť, s pribúdajúcimi zvratmi to riadne naberá na obrátkach. ()

Reklama

Cain(cz) 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že se této adaptace pan Clavell nedožil. Smysl pro budování napětí a pocitu, kdy Vám přeběhne mráz pot duši, byť jen z malého chytře zvoleného detailu (mimoděk záběr na dva šípy v pravém sloupu u branky) je mistrovská. A ještě nikde jsem v žádném filmu, nebo seriálu neviděl podat zemětřesení tak kdy se ZEM chová jak rozbouřené moře. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když tato epizoda nebyla tak silná a kompaktní jako ty předchozí, pořád to na plné hodnocení stačí. Protože kdyby to šlo, tak těm ultrapovedeným dám klidně šest hvězd. Navíc je slabší opravdu jen tím, že se sice děje mnoho věcí, ale všechny působí tak nějak separátně, neprovázaně... . Já osobně nejsem příznivec střídání režisérů a scénáristů. Tady se vysloveně nabízí, že Lambertův scénář prostě není tak dobrý, jako jeho předchůdců. Protože ono se nic jiného nezměnilo. Obsahově je tato epa v pořádku...jen servírovaná je méně... . Díky tomu je více viditelná ta rudá telenovelovitá nitka...která je jinak relativně nenápadně skryta za atraktivní prostředí a děj. Ale nevadí. Jsme v polovině seriálu a rozhodně mě nadšení neopouští. Už se těším na další porci. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri posledných dvoch epizódach som trochu menej v oblakoch ako pri prvých troch častiach. Rovnako ako pri E4 aj tu je tempo tiahlejšie, nálada je (možno až príliš?) sentimentálna, ale je samozrejme o to viac detailnejšia a hĺbkovo ladená. Túto epizódu považujem za veľmi podarený pokus ako za 60 minút zachytiť rozdiely v kultúre a mentalite dvoch národov. A Toranaga si ide svoje, je nekompromisne stále nad vecou, nedorozumenie s bažantom ho ale že vôbec nezaujímalo - to pobavilo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama