Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina tohoto filmu je najivní tlustý úředníček, kterému zahýbá manželka a všichni z něj mají legraci. Jednoho večera se opije v baru a pod vlivem alkoholu si u místních kriminálníků objedná smrt manželky. Manželka je zabita. Úředník má navíc zaplatit za vraždu slíbené peníze. Kontaktuje další gang, který má jeho problémy vyřešit, ale dostává se tak pouze do šíleného kolotoče násilí, vražd, vyřizování účtů místních gangů a vydírání. Jeho dcera a matka je v nebezpečí. Od chvíle, kdy je zabit bratr největšího násilníka, se rozpoutá absolutní peklo, kdy šílený gangster (a vietnamský veterán) přísahá pomstu na úředníkově rodině... (Flipnic)

(více)

Recenze (15)

contreras 

všechny recenze uživatele

Pro mne je to klenot HK kinematografie, vtipně absurdní začátek se změní v kulervoucí drsňáru, která musí pohltit každýho úchyláka co žere tento žánr. Za zmínku podle mne stojí i vložená nenápadná reklama. Chápu, že zaplatit takový snímek není jednoduché a proto mi reklama na Toyota, ISUZU, McDonald, Coca Colu, Springfield, ani na záměrně do očí bijící Perrier vůbec nevadí. Na Mekáče jsem po pravdě dostal chuť, když jsem viděl jak se s ním tlouštík láduje, aby zahnal splín. :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Run and kill je drsnej hororvej thriller v hong kongským podaní, což znamená, že některý scény, který by se v americe báli vůbec vypustit do světa jsou tady dotáhnutý do úplnýho konce, nicméně oproti předchozím CAT III filmům co sem viděl tohle neni rozhodně tolik zvrhlý, tady jde spíš o zajímavě se vyvíjející thrillerovej příběh, kterej hlavně ke konci nabere fakt ultimántní obrátky a závěrečnej boj o přežití mezi Kentem Chengem a psychopatickým Simonem Yamem je absolutně skvělej ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Run and Kill se ze začátku tváří jako běžný, možná jen trochu drsnější, thriller. Jakmile se ale ke slovu dostane Simon Yam tak označení CAT III začne hned dávat smysl. Yamův výraz během stěžejní psycho scény je fakt 10/10. Nejlepší je však je, že Run and Kill krom úspěšného útoku na filmová tabu je v rámci možností i precizně zfilmován. Mnoho "větších" snímků by si mohlo z kamery a střihu vzít příklad. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších HK CAT III filmů jakej jsem zatim viděl. Takhle brutálního, zákeřnýho a krutýho záporáka jsem dlouho ve filmu neviděl. Simon Yam v roli psychopata Ching Funga se ujal role opravdu skvěle. Herce, tlouštíka Kent Chenga jsem znal už z filmu Příběh policajta (1993). Kde hrál záporáka po boku Jackieho Chana. Tady jeho role je úplnej opak, naivní a moc velkej dobrák, líbilo se mi jak na konci filmu mu jebne a postáví se dobře záporákovi. Svojí postavu taky zahrál dobře. Závěrečný souboj je pastva pro oči, fakt skvěle natočený. Asiati jsou prostě magoři a to jak umí dokonale natočit násilí ve filmu, to má prostě svoje kouzlo. Výborný drsný brutální akční thriller. ()

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Obtloustlý milují otec a manžel, se domnívá, že má krásný život, až do chvíle, kdy objeví, že jeho milá žena, si vesele hopsá na jiném ocasu. Nevědomky si objedná její vraždu a pak se mu těžko probouzí do dalšího krásného dne. Mě bylo ho vlastně docela líto, nic neudělal naschvál, ale všichni po něm dupali, jak slon po myši. Po zabití manželky, mě film až tak něčím nebavil a moc se mu nedával, ale v poslední půl hodině se rozpoutá strašné peklo, s jednou velmi nepříjemnou, drsnou scénou, u které jsem si říkal, ať to neudělá, ať to .... sakra ty hajzle! doufám, že tě Fatty dostane. Takže poslední drsná, hororová půlhodina, vše zachraňuje a film dostává ode mě, myslím, že solidní hodnocení. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o další extrémní HK CAT III explotation snímek, brutální akční film, který se v poslední třetině zvrhne v kruté horrorové drama. (Flipnic)

Reklama

Reklama