Reklama

Reklama

Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari

(pořad)
  • USA Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie
Trailer
Reality-TV / Dobrodružný
USA, 2021, 45 min

Režie:

Ben Simms

Hudba:

Devin Powers

Účinkují:

Bear Grylls

VOD (1)

Obsahy(1)

Z rezervace uprchla divoká zvířata! Spolu s Bearem Gryllsem je v tomhle interaktivním speciálu musíte pochytat a oplocení rychle opravit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

"No panthers in Nigeria" Ještě před tím jsem viděl novější Neprochladni!, ale tohle je ještě o level lepší. Jakože nějaké vědomosti Vám to i dá, ale otázka, zda je prostor je vůbec aplikovat. Cením hlavně tu jednu situaci, kde se to bez správného zásahu diváka neobejde. Přišlo mi to i celkem napínavý a strop je souboj tím hadem! 75% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Neviem či Bear Grylls podpísal s netflixom nejakú zmluvu, ale toto im vyšlo. Dosť rozhodujete čo sa bude diať. Pozeral som na hernej konzole, tak si netrufam povedať či sa to dá ovládať aj na mobile alebo tv. Ale každopádne tých 45 minút ubehlo veľmi rýchlo a mňa to chytilo. Viac takychto intelektuálnych filmov. Ešte si pamatäm ako som menší pozerával pár jeho show. 4* ()

Reklama

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

První zážitek s interaktivním filmem a nutno říct, že těch 45 minut uteklo neskutečně rychle a drželo mě to v pozoru celou dobu. Beara Gryllse občas sleduju v jeho pořadu o přežití a tady to bylo více méně stejné. Jeden moment byl totálně brutální a šokovalo mě to. Za to velký palec nahoru pro tvůrce. Je to super věc na večer pro pobavení a tak vřele doporučuju. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo funkčně doladěné, nebylo by to tak zlé. Bohužel musím v tomto případě pořad hodnotit podle toho, jak mi byl naservírován. A když jsem jednu zápletku musel absolvovat třikrát (a pokaždé celou správně), bylo to již dost otravné. Jinak jde o zajímavé koukání, kdy se divák dozví něco nového, zkusí si, jak by sám reagoval, a může si užít Beara Gryllse, jak sežere všechnu možnou havěť. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Rozhodně oceňuji snahu vytvořit něco nového. Ale jak se dalo očekávat, jako jeden z prvních takovýto snímků má ještě spoustu much. Za prvé musím říct, že příběh je spíš takový pro děti. Občas jsem měl pocit že koukám na nickelodeon s dcerami a mladý asiat se mě neustále ptá kde je ten schovaný vláček, jestli za dveřmi nebo ve skříni. Samozřejmě zpracování všech scénářů a hlavně jejich provedení v podobě Beara je úctyhodné. Také musím říci že těch 45 minut uteklo neuvěřitelně rychle a v podstatě jsem se vždy rozhodoval správně. Nebylo to nic náročného. Na konci jsem se zkrátka nemohl zbavit pocitu, že jsem si pustil pořad pro děti a tak nemůžu hodnotit více než třemi hvězdičkami i když za první svého druhu si zaslouží uznání ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama