Reklama

Reklama

Recenze (2)

mira007 

všechny recenze uživatele

Filmový debut režiséra Andy Sidarise nese všechny znaky jeho filmového umění. Hned na začátku solidní závodní formule s hlavní hrdinkou Anne Randall, což byla tenhdejší modelka Playboye... těžko věřit, že dneska té dámě je 75 let. Dobrá kuriozita s několika mrtvolami. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Slušné 70's sexploitation béčko v hlavní roli se super horkou blondýnou-soukromou detektivkou (Playboy Playmate Anne Randall), která se snaží rozkrýt pozadí potencionálních příjemců obrovského dědictví. Příběh je docela spletitý, ze začátku je film dost upovídaný a nic moc se zde neděje, když vynechám nějakou tu nahotu (hlavně prsa hlavní hrdinky) a soft erotiku, tak až zhruba od druhé půle, nabírá film na obrátkách, přesněji od perfektní scény na závodním okruhu, poté je to opravdu až do konce akcí (výborné přestřelky, dobré kaskadérské kousky a automobilové honičky), násilím (někdy až hrůzně vypadající vraždy, střely jsou tu krásně živé a krvavé!) a zábavou nabitý film, při kterém jsem se opravdu nenudil a byl zvědav jak to celé dopadne a jak si tu hlavní hrdinka poradí s těmi zbývajícími darebáky. Good scéna: Předjetí pomalého autobusu závodním sporťákem, a to téměř nadsvětelnou rychlostí, a posléze jen nevěřícný údiv starého řidiče a jeho ženského doprovodu. Anitra ForD ("Big Bird Cage", "Messiah of Evil") v menší roli na začátku filmu, tu vypadala neskutečně. Pro milovníky rychlých aut, divokých koček, akce a zábavy docela dobrý levný film, lepší průměr. ()

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od februára do apríla 1973 v Kalifornii, konkrétne v Los Angeles a Malibu. Rozpočet činil len $100,000. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama