Reklama

Reklama

Nabídka

(seriál)
Trailer 1
USA, 2022, 9 h 41 min (Minutáž: 51–69 min)

Epizody(10)

Filmový a televizní producent Albert S. Ruddy se spolu s Francisem Fordem Coppolou v roce 1972 pouštějí do natáčení filmu Kmotr, a to navzdory četným produkčním neúspěchům a střetům s italsko-americkou mafií. (SkyShowtime)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

upson 

všechny recenze uživatele

Perfektní seriál o tom, jak se točil film. Ten FILM! Po Top Gunovi dvojce se mi začíná Teller líbit čím dál tím více, ale zaujal mě již ve snímku Týpci a zbraně. Fogler jako Coppola je taky výborná volba. I když to je přitažené za vlasy a z pohledu Alberta S. Rudyho se stalo v reálu asi tak 10% událostí, je to krásně odvyprávěné přehánění. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se na cinefilní swingrspárty potkají dokonalá scenáristika s dokonalou dramaturgii a dokonalým herectvím, přihodí se dokonale harmonický zásun a vznikne dokonalá pocta asi nejlepšímu filmu i knize o Kozí nozdře, jakož i dokonalý hold filmařině jako takové. Prostě dokonale blažených deset hodin dokonale záživné, vtipné a parádně odsejpající zábavy, dokonalá retrovýprava do filmové historie, co kašpar, to na Osrala, a to včetně slaďouše Milouše Talíře, ovšem všem vévodí naprosto dokonalý až fenomenální Jovan Ribisi v roli odborového inspektora Kolomba. Historicky poprvé budu kurva, a abyste z toho nic neměli, bez skrupulí i varování naprudko vyslepičím, že toho Kmotra nakonec fuckt natočili! Přičemž všem potenciálním zájemcům o dokonale vkusné a inteligentní povyražení před tímto audiovizuálním orgasmem vřele doporučuji zopáknout si minimálně jedničku, mnohem výrazněji si tak vychutnáte ty přehršle téměř podprahových fines a vyfikundací této DOKONALOSTI! Samozřejmě mezi ty „potenciální zájemce“ jako obvykle nepočítám pohlupavé děti a dospělé mongololidi, libující si při své blahoslavenosti kupříkladu ve svištivých oelasťákovaných bukanýrech z furtdokolových degenerativních omalovánek pro dyslektiky. Ti se tomu budou naopak vyhýbat víc než sklepní plíseň ušlechtilým sýrům a nadále si cucat palce a mačkat přirození u Netflusu, Mrvelu a Dyslektický Cigán homix, aby mě zbytečně nesrali svou oligofrenní retardací skóre tohoto dokonalého sqostu a jednoho z největších seriálových potěšení od dob vynálezu televize! ()

Reklama

Flynn 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikající seriál. Člověk co má rád Kmotra, ale i obyčejný divák, je nadšen. Dobová stylovka s množstvím faktů, které člověk znal a se spoustou dalších, které jsou novinka. Okolo natáčení byl solidní šrumec a toto zpracování to vystihlo naprosto skvostně. Člověk pak má chuť si Kmotra hned zase pustit, což jsem udělal a vychutnával si v něm ty drobnosti o kterých se v seriálu hovořilo. Skvělé obsazení, úžasní herci. Hned to zapadlo mezi mé nejoblíbenější seriály vůbec. Navíc jsem rád, že je to jednosériová záležitost a nevzniká tak z toho vaření z vody. Skvělé, skvělé, skvělé! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kus starosvětské filmařiny o tom jak se točil jiný kus starosvětské filmařiny, který je i po padesáti letech oprávněně považován ze jeden z nejlepších filmů všech dob. Fanoušci Kmotra, kteří ho nejen viděli, ale zajímali se i o pozadí jeho vzniku se sice nic až tak zásadně nového nedozví a spíš si zopakují známá fakta, ovšem nelze zastřít, že bylo víc než fajn si o tom jen nečíst, ale i se podívat jak to všechno bylo a čím vším si museli tvůrci projít aby mohl Kmotr vzniknout...80% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla dokonalá seriálová jízda o jednom z nejdokonalejším filmu všech dob, který v roce 2022 oslavil už padesát let od premiéry v kinech. Ano, “The Godfather” je po všech stránkách filmem dokonalým, který nestárne ba naopak každým rokem zraje jako víno a tento televizní seriál je vlastně hraným filmem o filmu z kterého se dozvíte jak to tenkrát bylo a jaké problémy stály u vzniku kultovního filmu o jedné obyčejné gangsterské rodině. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (21)

  • Když se Albert S. Ruddy (Miles Teller) poprvé potká ve střižně s Francisem F. Coppolou (Dan Fogler), v jedné chvíli projde před kamerou muž, který později sedí na pohovce s ženou (a dalším mužem, kterého vidíme pouze zezadu). Mnozí spekulují, že tento „neznámý“ muž je očividně George Lucas, žena je Marcia Lucas nebo Gloria Katz a druhý muž je pravděpodobně Willard Huyck. Všichni tři byli v té době přáteli a pomocníci Coppoly. (HellFire)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Miles Teller míří mezi mafiány

Miles Teller míří mezi mafiány

30.05.2021

Herec Miles Teller oficiálně nahrazuje odchodivšího Armieho Hammera v chystané minisérii The Offer na streamovací službě Paramount+. Ztvární postavu producenta Ala Ruddyho, který pomáhal režisérovi… (více)

Reklama

Reklama