Reklama

Reklama

Nabídka

(seriál)
Trailer 2
USA, 2022, 9 h 41 min (Minutáž: 51–69 min)

Epizody(10)

Filmový a televizní producent Albert S. Ruddy se spolu s Francisem Fordem Coppolou v roce 1972 pouštějí do natáčení filmu Kmotr, a to navzdory četným produkčním neúspěchům a střetům s italsko-americkou mafií. (SkyShowtime)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (137)

Fr 

všechny recenze uživatele

„TENHLE FILM JE JAKO HYDRA! JEDNU HLAVU USEKNEŠ A DALŠÍ…“   Tak tohle je neuvěřitelný! Víte, mám rád třeba „Tenkrát v Hollywoodu“ pro tu nostalgickou atmosféru, která z filmu vyzařuje. Ovšem tady…. kurva tady z toho cáká a cáká a …Možná jsem se před tím mohl znova mrknout na „Kmotra“, abych si víc užil ty vtípky či pomrknutí, kterých je tady hafo. „The Offer“ je 10ti hodinovej film o filmu, jakej svět neviděl. Politika, vliv mafie, filmovej byznys, ženská emancipace, odkazy na další filmy (Love Story, Útěk, Nejtěžší yard…), herce a herečky… prostě seroš pro filmový fandy (kde ti, co znaj Kmotra, budou mít výhodu).   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) The Godfather.  2.) Chci svoje jméno na plakátu.  ///  Thx za titule „dusanho“.                PŘÍBĚH  *****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Po třech marných pokusech jsem se smířila s tím, že se nikdy nestanu obdivovatelkou Kmotra, je daleko pravděpodobnější, že mě unudí k smrti. Proto jsem se značnou nedůvěrou přistupovala k tomuto seriálu, který má být poctou právě filmu Kmotr. Počáteční pochyby však vyprchaly již po pár minutách úvodního dílu. Na tomhle seriálu je dobře prostě všechno, daleko přesahuje televizní formát a jednotlivé epizody jsou dostatečně robustními filmovými díly, aby bez uzardění mohly hupsnout na velké plátno. Při sledování Nabídky jsem si znovu připomněla, proč mám tak ráda ty pohyblivé obrázky, čím umí být podmanivé, okouzlující a jak moc umí vstoupit do života. Absolutně není důležité, který film považujete za ten stěžejní, nejdokonalejší, zkrátka ten, na který byste se chtěli podívat jako na ten poslední film vašeho života. Důležité je, jestli nějaký takový film znáte. Pokud ano, tak je tenhle parádní seriál pro vás ideální. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem si jist, co mě čeká. První díl mě nijak extra nezaujal. Muselo si mě to získat postupně a nebýt mé oblíbené látky, ani nevím jestli bych se k tomu dostal ke konci. Seriál má později silnou dynamiku, dobré scény i dobrý náhled. Postavy jsou cokoliv jen ne vám lhostejné. Málokdo by se nadál, že takový film dostane takové dostupné doplnění. Asi v něčem dost přitažené za vlasy, ale na to už se asi historie nezeptá. Filmová určitě ne. Hezký příspěvek do diskuze. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to kvalitně natočená, vždy po srsti klouzající, nepřekvapivá a komfortní pocta. Herecky je to mnohdy karikatura (což někdy vůbec nevadí a jindy začne po pár dílech otravovat). Kdo by čekal něco více než pohádku (jako třeba já) ten bude ve výsledku minimálně mírně zklamán.. Ze začátku super, poslední díl už jsem protrpěl. ()

upson 

všechny recenze uživatele

Perfektní seriál o tom, jak se točil film. Ten FILM! Po Top Gunovi dvojce se mi začíná Teller líbit čím dál tím více, ale zaujal mě již ve snímku Týpci a zbraně. Fogler jako Coppola je taky výborná volba. I když to je přitažené za vlasy a z pohledu Alberta S. Rudyho se stalo v reálu asi tak 10% událostí, je to krásně odvyprávěné přehánění. ()

Galerie (199)

Zajímavosti (21)

  • V seriálu se diskutuje, že plakát s ansámblem postaveným do tvaru „V“ (anglicky „flying V“) není diváky příliš vítán, protože se s postavami nedokážou ztotožnit. Jeden z plakátů seriálu má přitom právě tento vzhled. (tom.nosek)
  • Když se Carlo Gambino (Anthony Skordi) snaží přesvědčit Joea Colomba (Giovanni Ribisi), aby přestal veřejně podporovat svou organizaci bojující za práva italských Američanů, použije slova „máme naši vlastní věc“. Sicilská mafie často označuje sama sebe jako Cosa Nostra, což v italštině znamená „Naše věc“. (HellFire)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Miles Teller míří mezi mafiány

Miles Teller míří mezi mafiány

30.05.2021

Herec Miles Teller oficiálně nahrazuje odchodivšího Armieho Hammera v chystané minisérii The Offer na streamovací službě Paramount+. Ztvární postavu producenta Ala Ruddyho, který pomáhal režisérovi… (více)

Reklama

Reklama