Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská armáda naverbuje malou skupinu vysoce vycvičených vojáků, aby během druhé světové války zaútočili na nacistické jednotky za nepřátelskými liniemi. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Honzek 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se moc. Gáj, druhá světová, nařáchlé obsazení a přesto celkem nuda, ze který to prostě nedokáže vytánout ani Henry natož Alan. Když dojde na akčí scény, tak jsou parádní a téměř bez výhrad, nicméně těch je tam fakt málo. Ve většině případů se vedou únavné dialogy kterým chybí údernost a i když se místy pomrkává po Hanebných panchartech, prostě to nestačí. Je vidět, že to psalo víc lidí než je zdrávo a Ritchie měl co dělat, aby to ukormidloval - jeho rukopis jsem cítil jen u humoru a akce. Špatný to nebylo, ale čekal jsem opravdu něco víc. Dávám 60 procent, palec stáčím mírně nahoru a začínám si myslet, že někdo v ČR má fakt čuch, protože po Beekeeperovi podle mě opět nešlápl vedle když to neuvedl do kin. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Hanebný pancharti z Wishe. Něco tak bezkrevného a obyčejného bych od Ritchieho v jeho aktuální (výborné) formě nečekal. Letmo představené postavy se nijak nerozvíjejí a scény se nevzrušivě odvíjejí jedna za druhou, aniž by nějaká zanechala hmatatelný dojem. O náznaku stylovosti se dá mluvit leda v souvislosti s hudbou a pár killech v podání Alana Ritchsona (ten jediný budí alespoň nějaký divácký zájem). Jako celek to ale nefunguje ani jako seriózní film podle skutečných událostí (to asi ani nikdo nečekal), ale bohužel ani jako cool akčňák po vzoru Tuctu špinavců nebo Kam orli nelétají. Místo výstavního moderního chlapáckého nářezu jsme dostali snadno zapomenutelnou lekci z dějepisu. Zatím asi největší letošní zklamání. 55 % ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi se zlobím na absentující marketing studia Lionsgate, kvůli němuž si můj velmi oblíbený režisér Guy Ritchie připíše již několikátý propadák v řadě. Film se skoro nerozluštitelným názvem mě strhl tím způsobem, že jsem si svébytný rejžům nadhled v akčních scénách velmi užíval, cca v polovině tempo zvolní a je to slabší, ale závěrečná vyvražďovačka opět vše vrátí do správných kolejí. A má v tom dle očekávání prsty na spoušti účtočné pušky Henry Cavilla a luk čím dál oblíbenějšího Alana Ritchsona, což jsou další dva lidi, kterým ten propadák taky hrozně nepřeju. A vlastně mě až šokuje, jak smíšené ohlasy tato očekáváná novinka má a snad ještě dojde k narovnání. Budu jen doufat, že nápravu si film vyslouží později (vlastně už nyní, bohužel) na VoD, protože v kinech se prakticky neohřál. Velká škoda a snad to Ritchieho nezastaví. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Další efektně natočená ritchieovka o nesourodé bandě antihrdinů, která je sice takovým slabším odvarem Hanebných panchartů, ovšem z hlediska vrcholných akčních scén a svého celkově zábavného pojetí má rozhodně co nabídnout. Byl by asi nesmysl porovnávat dialogy a postavy (Tarantino je zkrátka někde úplně jinde), na druhou stranu taky jsou tady náckové, které masakruje sympatická skupinka antinácků, a to s náležitým entusiasmem. Je to taková přepálená a v jistých momentech dost nereálná blbina, která ale zároveň dovede být nesmírně zábavná a v nejlepším slova smyslu „ritchieovská“. [70%] ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

No tak keď prižmúrim obe oči, tie 4* si to odnesie, inak ale popravde sklamanie. Čakal som oveľa viac akčnú režbu. Nato, že má film 2 hodiny sa tam hlavne kecá, kľudne by som si vedel predstaviť vypustiť určité časti. Nemcov sa naša partička  nazabíja dostatok, nie je to  však dosť strhujúce. Vidíme to hlavne vo finále, kde sa proste chodí, strieľa, bojuje so sekerou, ale vám to je tak nejak jedno. Postavy fajn, ale je ich toľko, že priestor dostávajú dosť málo. A to dokonca aj tie hlavné. Natočené krásne, soundtrack super a rozhodne v Žánri chýba komédia. Dráma teda ani pri najmenšom, to sa niekto sekol. Baviť to baví, ale mohlo to byť oveľa lepšie. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Ian Fleming (Freddie Fox) sa vo filme predstaví slovami: "Fleming. Ian Fleming.", čo je samozrejme odkaz na postavu, ktorú vymyslel a ktorá sa predstavuje: "Bond. James Bond." (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo 13. februára 2023 v Antalyi v Turecku a skončilo v apríli 2023. (Arsenal83)

Související novinky

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

03.02.2023

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) je v posledních letech neuvěřitelně produktivní. Od roku 2019 poslal do kin pět filmů, šestý se začne točit za měsíc, v záloze už má… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama