Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sesterská loď Titaniku je zrekonstruována na plavbu pro bohaté lidi z vyšší společnosti. Posádku tvoří i filmová hvězda Gloria a její bodyguard Aaron. Avšak novodobý pirát Josef, odvážný a bezohledný zloděj, vidí v této plavbě příležitost vtrhnout se na loď spolu se svou partou zlodějů, kteří se snaží ukrást vzácné cennosti. Aaron musí Josefa a jeho muže zastavit dřív, než loď skončí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl panečku film... Herecké výkony nula, nula nic (většina hereček tam snad byla za bujné poprsí a tím to haslo) a to jak na straně těch dobrých, tak těch zlých. Scénář taky bída (nad některými ,,rozhovory,, zůstává rozum stát + logika postav je také mizivá + ty pistole fíha tam bylo nábojů a jen zřídka kdy bylo potřeba přebít). Některé části lodi (hlavně můstek) byli tak přehnaně jednoduché až si člověk kladl otázku, zda takto vypadal můstek Britannicu.. Odpad! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ten typ nekvalitneho filmu, ktory je natolko mizerny az je zabavny. Vzhladom na meno rezisera je dost pravdepodobne, ze to ani tvorcovia nemysleli prilis vazne a len tak sa bavili. A co je najdolezitejsie dobru naladu, ktoru museli zazit pri natacani sa im podarilo preniest aj na divaka. Teda pokial mate zmysel pre humor a pristupite na ich hru. Potom vas mizerne triky, otrasne herecke vykony, infantilny scenar plny WTF momentov, pouzite sceny z inych filmov atd nenastvu, ale naopak pobavia. Snad jedinym sklamanim je, ze Erika neukaze kozy. No co uz. Ale stale jej to neuveritelne sekne. Najzabavnejsi je rozhodne Ice-T, ktory si svojho zaporaka uziva a trepe neskutocne bonmoty. Naproti tomu Dylan Walsh je dost mdly. Skoro to vyzera, ze to ako jediny bral vazne. Chyba. Neurobte ju ani vy a budete sa skvele bavit. ()

Reklama

tonho 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je neuveriteľne dementná, na druhej strane si myslím, že aj takáto bezduchá zábava má právo na svoju existenciu. Takže moje hodnotenie môže pripadať trochu prehnané. Hlavný hrdina – bodyguard Aaron (Dylan Walsh) bez väčších problémov zlikviduje teroristov, ktorí ohrozujú zaoceánsky parník Britannic . Teroristov vedie Josef (Ice T), ktorý má zrejme rád F. Nietzscheho a ktorý sa spolu so svojimi kumpánmi chce zmocniť cenností, ktoré sú uložené v trezore a ktoré patria zámožným pasažierom Britannicu. Aaron s pomocou hlúpej blondíny Glorie (Erika Eleniak), ktorú ma ochraňovať, však teroristov premôžu a úplne na koniec sa „mladšia sestra Titanicu“ za pár sekúnd potopí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jim Wynorski se musel uklidnit tím, že i on přidá akční příspěvek do vlny filmů na téma přepadení. Režisér, který nikdy neměl pro svoji práci finanční prostředky, rozdal všem hercům bonboniéry a pugét pro Eriku Eleniak. A teď ukaž kozy, Eriko! Kdepak, atraktivní blondýna ukazuje své fyzické přednosti jen áčkovým režisérům. Jim Wynorski mezi ně nepatří. Třeba nepohrdne mými hereckými kvalitami, řekla si Erika, ale ani se s nějakým hraním nemusela obtěžovat. Film nestaví na hereckých výkonech herců, ale přetlačuje se v tom, s jakou směšnou blbostí přijde v příští scéně. Takový typ filmu svědčí Ice-T, který se svým neherectvím zachází asi nejzábavněji z celé osádky filmu. Speciální efekty se předhánějí v tom, který zvítězí v kategorii nejprimitivnější trikový záběr. Aspirantem na tuhle nelichotivou cenu je maketa luxusní lodi, na které by se mohli převážet trpaslíci. Disproporce lodi v některých záběrech byla až abnormální. Samozřejmě film si odmítá přiznat, že je příšerný. Cedí se (drsné) hlášky, tasí se zbraně, film si připadá cool, občas se z té tvůrčí mizérie vyloupne jedna, dvě scény, které vypadají normálně. Nemůžu napsat, že by v celém filmu byla scéna, která by vypadala fakt dobře. Všechny do jedné vypadají lacině, zrežírované bez nápadu a invence. Dobrá, nemusí být miliardový rozpočet, ale neumět si poradit ani se základními režijními postupy, to už je výkon. Wynorski je totální nemehlo. I s mizivým rozpočtem se dá natočit kloudný film. Jenže když není talent, vznikne něco, co vám vydloube oči. A i to čekání na odhalené poprsí bylo tentokrát marné. To, co mělo být po akční stránce napínavé a dramatické, je slabounce zrežírované a realizačně odfláknuté. Výsledkem je ubohý akční film od ubohého režiséra. Erika mě kozami fackuje, že tomu dávám hvězdičku. 20% ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Většina céček a déček je svým amatérským zpracováním nechtěně často vtipná natolik, že za ten ,, humor '' dávám hvězdy. Tady to ale bylo jen a jen blbé. Pokud někdo ve filmu čekal sesterskou loď Titaniku (jako já) bude tuplem zklamán. Ve filmu si zahraje jakýsi parník The Brittanic s jedním komínem a tvary Titanic nepřipomínajícími ani po spolknutí lysohlávek... Herecké výkony - hrozné, dialogy - hrozné, efekty - hrozné. Co zaujmulo bylo až 50 výstřelů z Coltu 1911 na jeden zásobník.... Hrozný - ODPAD ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Long Beach. (rafix)

Reklama

Reklama