Reklama

Reklama

Sorority House Massacre II

  • USA Jim Wynorski's House of Babes (více)

Obsahy(1)

Dievčatá zo sesterstva Sigma-Pi si kúpili staré sídlo Hokstedterovcov. Z kúpy sú nadšené, pretože ho dostali takpovediac za babku, keďže pred piatimi rokmi sa tu odohral krvavý incident. Z histórie čerstvo nadobudnutého majetku si ťažkú hlavu nerobia, rozhodnú sa tam hneď aj prenocovať a poriadne to roztočiť. Zábavu im však pokazí čudácky sused Orville Ketchum, ponevierajúci sa okolo domu. Avšak to najhoršie ešte má len prísť... (beso74)

(více)

Recenze (20)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní slasher je zčásti dokumentárním filmem z dílny Playboye (nebo Hustleru). Děvy odhalují bez zábran své zbrojní pasy, vrtí zadky a v druhé půli běhají po rozlehlém domě ve spodním prádle, ječí a trousí litry krve po stěnách i podlaze. Trocha záhrobí, bouře bez deště, divný soused, deska na vyvolávání duchů a krvavý hák... Vizuálem i postupy tradiční osmdesátková vyvražďovačka, kde více než o krev jde o prsa....fajn. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak Jim ma celkom baví. Jednotka sa niesla v duchu Halloweenu, ale tento nie. Je tu veľa nahotiniek, kozičiek, skoro všetko sa to odohráva v jednom dome a keď sa náhodou presunieme, tak len do striptíz baru, kde sú ďalšie ukážky dekoltov. Sympatické a hlavne sporo odeté baby, Ouija tabuľka a pomstychtivý duch, je toho tu naozaj veľa, len škoda, že pri tom všetkom sa zabudlo na krvavosť. Takže vraždy slabučké, všetko podstatne je mimo zaber a to je škoda. Myslel som si, že Jim sa viac odviaže po stránke gore efektnosti. Neskutočne ma tam iritoval ten sused, bol tam nielen zbytočný, ale aj nesmrteľný? Toľko rán a striel do tela a stále chalan dýchal, no to som už niekde videl a nielen raz. Čo som čakal, to som aj dostal. A tak smelo môžem ísť do Hard to Die. Silné 3* ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Wynorski opět dokazuje, že i z toho nejvíc sračkoidního námětu umí udělat sledovatelnou srandu. Jeho metody jsou sice levný, ale účinný. Pod heslem "ukazuj prdel a kozy za jakýkoliv situace" nás Velký Jim baví samozřejmě i tady, protože na hezký a vnadný kočičky měl čuch vždycky. Po vzoru Chytré horákyně se tedy pětice hlavních hrdinek promenáduje po baráku v sexy košilkách, převlíká se a leze do sprch (to jsou ty nejzajímavější scény) a - jen tak mimochodem - je pár z nich zabito off screen (to jsou už ty méně zajímavé scény). Mno, a pokud se jen na chvíli přesuneme mimo dům, uhodnete kam? Správně - do striptýz baru, kde se stačí svlíknout další dvě bábovky. Co na to říct: prostě docela fajn hanbatá mordovačka, i když tupá jak Bára Poláková za ranního rozbřesku. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa musí každý fanda VHSkových béčok cítiť ako doma. I keď by šlo to či ono pridať, herecké obsadenie je pastva pre oči, hlavne mužské, odľahčená béčková atmosféra funguje, a ku koncu sa dočkáme aj trocha viacej slasheroidnej krvavosti. Hlavne koniec musím pochváliť, nadprirodzeno je pekne namixované do slasheru, celkovo skvelá, hrdo béčková zábava. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ukážkový céčkový slasher od majstra braku Jima Wynorského. Ten servíruje všetko, čo divák videotrashu chce vidieť. Ukážková je scéna, kde sa postupne osprchujú a prezlečú do spodného prádla všetky dievčatá v dome, aby divák neodišiel sklamaný, že niektorá z nich azda umrie bez toho, aby na filmovom plátne zvečnila svoj zväčšený hrudník. Po zvyšok filmu sú potom dievčatá v sexy spodnom prádle. A v jednej scéne vybehnú na chvíľu do dažďa, aby to prádlo bolo aj mokré. V podobnom komickom duchu je aj zvyšok filmu (policajné vyšetrovanie musí klasicky viesť cez striptízový klub) a nachádza sa tu nejedna absurdita, či už mexický sused - ochranca/zabijak, alebo ako flashback vložený záver Slumber Party Massacre prestrihaný do úplne iného kontextu (miesto masakru sexy tínedžeriek akože vražda rodiny). Povinnosť pre milovníkov 80s trashu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

  • Napísané a natočené za 7 dní. (beso74)
  • Orville (Peter Spellos) vystrelí z policajtovho revolveru až 10 rán. (beso74)

Reklama

Reklama