Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o homosexuálním páru na svatbě heterosexuálního páru. (tribican)

Recenze (4)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Obstojná konverzační svatební komedie, která vám v hlavě nebude zabírat místo. Něco jako Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994, r. Mike Newell), jen s teplejším nádechem, bez pohřbu a toliko s jednou svatbou (heterosexuální). I když v případě I think I Do nejde o vybroušenou shakespearovskou komedii, film má dostatek invence, humoru i kvalitních postav a hereckých výkonů, aby nikoho při rodinném promítání v neděli odpoledne neurazil. (Nedoporučuje se pouze notoricky nezadaným ženám kolem třicítky, které mají tendenci se zamilovávat do gayů.) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch povedených gay komedií/romancí, která se veze po nenásilné a příjemné vlně humoru. Christian Maelen je většině diváků nejspíš zcela neznámý, já měla po celou dobu sledování pocit, jako bych se dívala na mladého DeNira v Kmotrovi:) Ta podoba je neskutečná. Hlavně v pohledu, očích, i úsměvu. I Think I Do je vydařeným devadesátkovým "vorazem", který zároveň ví, kdy nahodit i tu vážnější notu. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka pro chvíle pohody, polopohádka…takovéto příběhy mám nejraději s cz dabingem a v ucházející kvalitě, ale mnohé díky i za to, co je tady, jinak bych se o filmu nedozvěděl. V hlavní roli Boba mě nepříliš sympatický Alexis Arquette, tehdy jako muž (Robert Arquette), nyní již několik let přeoperován na ženu ... 6666 ()

Reklama

Reklama