Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Legolas a Wolverine se vrací

Legolas a Wolverine se vrací

30.05.2011 Autor Cervenak
Ne spolu, přirozeně. Pojďme popořadě: Orlando Bloom před několika týdny tvrdil, že dostal na přečtení scénář Hobita a žertem dodal, že už si nechává růst své krásné blond vlasy. Teď Legolasův návrat oficiálně potvrdil samotný Peter Jackson – a prý nepůjde o pouhé cameo. „Já jsem za těch deset let zestárl,“ dodává režisér. „Orlando ne! Asi proto se tak hodí do role elfa.“ Bloom se tak připojí k dalším navrátilcům z Pána prstenů – opět uvidíme i Iana McKellena, Cate Blanchett, Andyho Serkise, Iana Holma, Elijaha Wooda a Hugo Weavinga. A teď k Wolverineovi. Všichni víme, že kvůli katastrofě v Japonsku muselo být odsunuto natáčení samostatného The Wolverine a odstoupil kvůli tomu Darren Aronofsky. Studio Fox nicméně pokračuje v přípravách a hledá nového režiséra. Kandidátů je několik: třeba Doug Liman, Justin Lin, Mark Romanek, Gavin O´Connor, James Mangold, Antoine Fuqua či dokonce brazilská hvězda José Padilha. Uvidíme, kdo nakonec rozezvučí adamantium. Do té doby můžete vzít zavděk alespoň kratičkou hostovačkou Hugha Jackmana alias Logana v blížícím se X-Men: První třída. Cameo bylo do poslední chvíle zatajováno či dokonce ústy producenta Bryana Singera ostře popřeno, ale první recenze (mimochodem nadšené) už překvapení vykecaly.

Reklama

Související novinky

Hugh Jackman a smrt Robina Hooda?

Hugh Jackman a smrt Robina Hooda?

06.05.2024

Vzniklo už dost filmů o Robinu Hoodovi? Jak se zdá, tak ne. Tento by mohl však poměrně vybočovat z řady. Chystaný snímek The Death of Robin Hood by se totiž měl vracet ke známé legendě o králi… (více)

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024 Reklama

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (více)

Třetí Top Gun se řítí

Třetí Top Gun se řítí

12.01.2024

Top Gun: Maverick, který před rokem a půl zboural kina, je nejúspěšnějším filmem megastar Toma Cruise a celosvětově si doletěl pro 1,5 miliardy dolarů. Bylo tedy jen otázkou času, než Paramount… (více)

Tom Cruise se vrací k Warnerům

Tom Cruise se vrací k Warnerům

10.01.2024

Když byl Tom Cruise ještě jednadvacetiletým mladíčkem, jeho průlomem byla role Joela Goodsena, jenž si ve filmu Riskantní podnik chtěl vyhodit z kopejtka. Ten vzešel ze slavného studia Warner… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

Nicolas Cage potvrzen jako hraný Spider-Man Noir

dnes

Nicolas Cage brzy obleče černý baloňák a klobouk, už je to snad jisté. V úterý 14. května totiž bylo z příslušných míst oficiálně potvrzeno, že si skutečně má zahrát hranou verzi postavy noirového… (více)

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

včera

Je tomu již sedm let od té chvíle, co první režisérka, která vyhrála Oscara za nejlepší film, přinesla svůj poslední snímek Černobílá spravedlnost. Kathryn Bigelow, jenž se do filmových análů navždy… (více)

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Reklama

Reklama