Reklama

Reklama

Nicholas Galitzine

Nicholas Galitzine

nar. 29.09.1994 (29 let)
Londýn, England, Velká Británie

Zajímavosti (10)

  • Je nejen herec, ale také zpěvák a multiinstrumentalista. Hraje na kytaru a klavír, čehož využili také tvůrci filmů, kde hrál hlavní role. Ve svém debutu ve filmu Můj soused rocker (2014) tak hrál na kytaru a na klavír si zahrál jako princ Henry ve filmu Červená, bílá a královsky modrá (2023). Ve filmu Příběh Popelky (2021) a Můj soused rocker také zpíval několik písní. Ačkoliv ve filmu High Strung (2016) představoval houslistu a kvůli autentičnosti role se učil hrát na housle, ve filmu hru pouze věrohodně předstíral. (Joe16210)

Představa o tobě (2024)

  • Obraz stromů od Solèniny (Anne Hathaway) přítelkyně Sarah, který s Hayesem (Nicholas Galitzine) obdivují v jejím ateliéru a který pro ni později pořídí, je ve skutečnosti dílem umělkyně jménem „Sarah“. Její celé jméno je Sarah Anne Johnson (*1976). (Johnny.ARN)

Představa o tobě (2024)

  • Konec filmu je jiný než konec knihy. Na konci knihy Solène (Anne Hathaway) přiznává, že Hayese (Nicholas Galitzine) využívala a nikdy ho nemilovala, aby ho přiměla odejít, přestože ho ve skutečnosti milovala. On jí samozřejmě dál píše a ona odmítá. V závěru filmu však Hayes řekne Solène, že se ke své lásce vrátí za pět let, a znovu se setkají na jejím pracovišti. (Johnny.ARN)

Představa o tobě (2024)

  • Fanoušci se domnívají, že Harry Styles byl inspirací pro romantický román „The Idea of You“, protože Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) je mladý britský hudebník, který je zpěvákem fiktivní skupiny August Moon, podobně jako bývalý zpěvák One Direction. Styles a Campbell mají také podobný vkus na ženy, protože zpěvák písně „Watermelon Sugar“ chodil s Olivií Wilde, která je o deset let starší než on. (Johnny.ARN)

Herec

Host

Reklama

Reklama