Reklama

Reklama

Soo-ae

Soo-ae

nar. 16.09.1979 (44 let)
Pusan, Jižní Korea

Biografie (1)

Park Soo-Ae se narodila 25. července 1980 v přístavním městě Busan. Na škole běhala v atletickém týmu a po dostudování se s přáteli snažila stát zpěvačkou. Po šesti měsících úporného tréninku se skupina rozpadla, aniž by vydala nějaké album a Soo-Ae se touhy stát zpěvačkou vzdala. Sama později přiznala, že jí zpěv moc nešel. Během této doby se dostala k hraní a v roce 2002 debutovala v dramatu The Maengs' Golden Era. V začátcích její herecké kariéry ji lidé… (více)

Zajímavosti (3)

Bigishoo (2019)

  • Ústřední hereckou dvojicí měla dle původních plánů seriálových tvůrců být dvojce zcela odlišná; jihokorejský herec Shin-yang Park ale společně s půvabnou herečkou Soo-ae štědrou nabídku seriálových tvůrců nakonec z blíže nespecifikovaných důvodů odmítli. (Conspi)

Woolijibe saneun namja (2016)

  • S nabídkou ztvárnit po boku půvabné Soo-ae hlavní mužskou roli, v námětu přímo čerpajícím z úspěšného eponymního internetového komiksu z roku 2015, se šlo nejprve za velmi populárním jihokorejským hercem Seung-ho Yoo, který toho má nyní ale tak nějak až nad hlavu. Není se čemu divit, že nabídku odmítl. Dalším kandidátem seriálových tvůrců pak byl Si-yoon Yoon. Ten ale také nabídku odmítl, aby se mohl naopak věnovat právě probíhajícímu natáčení fantazijního seriálu Mirror Of The Witch. Hlavní role tak připadla až třetímu jmenovanému, herci Yeong-kwang Kim. (Conspi)

Galerie (79)

Reklama

Herečka

Host

Pořady
2008

김정은의 초콜릿

Reklama

Reklama