Reklama

Reklama

Tacuja Naka

Tacuja Naka

nar. 29.05.1964 (59 let)
Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tatsuya Naka je japonský mistr Shotokan karate a instruktor Japonské asociace karate (JKA). Je nositelem černého pásu 7. dan. V závodní kariéře vybojoval např. první místo v kumite mistrovství Japonska a další úspěchy.

Karate začal cvičit ve 13 letech v All Japan Karatedo Federation Wadokai. Pokračoval v tréninku na střední škole v Meguro High School Karatedo Club, poté na vysoké škole v Takushoku University Karatedo Club. Tatsuya yučuje mladší generaci cvičenců v Japonské asociaci karate Oshijuku (NPO Traditional Karatedo Association Oshijuku) a také působí jako generální ředitel katedry karate Univerzity Takushoku.

Pracuje jako instruktor JKA, zpracovává kompletní tréninkové plány JKA. Od roku 2007 přijíždí pravidelně do České republiky vést semináře karate. Je velmi oblíben zejména pro svou vysokou znalost principů a technik karate, své nadšení a schopnost vše bezvadně vysvětlit a naučit.

Hrál ve filmech Kuro Obi, High Kick Girl! a Karate Girl. Vydává množství DVD s tématy tréninku karate a cestování za bojovými sporty. Působil jako vzor pro digitalizaci pohybů pro postavu Lydii Sobieskou ve hře „Tekken 7“.

Eugen "e.stoner" Stoner

Herec

Filmy
2011

K.G.

2009

Hai kikku gáru!

2007

Černý pásek

Reklama

Reklama