Reklama

Reklama

Miroslav Kalousek

Miroslav Kalousek

nar. 17.12.1960 (63 let)
Tábor, Československo

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Protože jsem ve svých komentářích nenapsal o odpůrcích zákona o manželství osob stejného pohlaví jako o dnu, homofobech, nebo o nich prostě nepsal negativně, protože jsem ani jasně nedal najevo, že stojím za homosexuální menšinou, tak je jasné, aspoň pro pablby, kteří se řídí heslem kdo nejde s námi, jde proti nám, že jsem též dno, také homofob.

To píšu pro ty, co nechtějí mé komentáře číst a dělají si pro účely svého omezeného myšlení dělící čáru na ty, co jsou s nimi, a na ty, co jsou proti nim.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

FRANTACZ1

Jasně, jsou dnem, protože nejsou idioty a vědí, jaký význam to slovo má a proč je důležité se tím významem řídit.

Nevychází mi rovnice, tak já v ní něco změním, aby mi to vyšlo:-D

 

Pochop, že v mnoha případech jim nejde o svazek osob stejného pohlaví, ale o to, aby se zákonem neměnil význam slov, což může mít šílené důsledky nejen pokud jde o manželství. Proto Nacher přišel s tím, aby měli stejná práva, ale říkali tomu svazku jinak. Protože manželství se tomu říkat nemůže, respektive může, ale je to nesmyslné, ať bude v zákoně manželstvím rozuměno cokoliv, protože manželství ten význam, který mu chtějí někteří dát, nemá a mít nebude proto, že se to uzákoní.

 

. Před 11 lety jsem vstoupil do registrovaného partnerství, které vnímám jako symbol legalizace stejnopohlavních svazků, nikoliv zrovnoprávnění. Z jednoduchého důvodu: nezajišťuje mi práva, na která bych měl mít jako řádný občan nárokZdroj: https://sidovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667378

 

Jako řádný občan, a ten výčet před citovaným textem, že třídí odpad a vodí stařenky přes přechod z něj nedělá  řádného občana, který má na něco nárok, občan na to něco má nárok, ať je řádný, nebo neřádný (a z tohoto je taky vidět, jak někteří (ne)chápou, že se řádnost nebo nároky neurčují u nich doma v pokojíčku, ale chtěli by, aby se to tak určovalo), pokud to určí zákon, má práva, která by měl dle sebe mít, jemu nikdo nebrání uzavřít manželství. Nebrání mu nikdo, ani zákon, brání si v tom sám tím, že do manželství nechce vstoupit, a je jedno z jakých to je důvodů, to by pak někdo mohl argumentovat, a byla by to argumentace úplně stejná jako jeho, že on jako ten, co se nechce ženit, ač heterosexuál, nemůže to či ono, na co mají nárok jen manželé. Tak se ožeň! Nechceš? Tvůj problém.

Taky jsem od těch pablbů, co pořád argumentují stejně a pořád stejně chybně, neviděl, že by jim vadilo to, že heterosexuálové - řádní občané nemají stejná práva jako ti, co mohou uzavírat registrované partnerství (i když tu možnost samozřejmě mají jako mají homosexuálové uzavírat manželství). Když jim tak moc jde o řádného občana a stejná práva pro všechny, tak proč jim nevadilo i toto? Protože to je banda kreténů, kterým jde o protlačení něčeho, co chtějí, za každou cenu (v tom ale nejsou jediní), a to způsobem, kdy budou ohýbat význam slov a dávat jim pro účely svých přání významy nové jen aby dosáhli svého.

Ani manželství tu nebylo předtím, než se začali chlapi a ženy brát. Chlapi a ženy se brali, tak vzniklo manželství. Slova, jejich význam, vychází ze skutečnosti. Není to naopak, že se vymyslí slovo a tomu slovu se dá nějaký význam, aby se dodatečně podle toho významu v realitě něco začalo chovat. Když se chtějí osoby stejného pohlaví brát, mít stejná práva jako mají manželé, tak to mají nějak nazvat, jestli toho nejsou schopni, měli by držet hubu a být rádi za to, že si vydupali stejná práva jako manželé, bez ohledu na to, jak se ten svazek dle zákona bude jmenovat, když oni mu mohou říkat jak chtějí. 

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Pokud se budou významy slov měnit podle poptávky a omlouvat se nesmyslně tím, že se významy slov mění (mění, ale ne tím, že někdo oznámí, že se právě význam změnil), tak se máme na co těšit.

Mimochodem, manželství, které není svazkem osob stejného pohlaví, může být taky polygamií. Takže pokud se změní význam slovo manželství v právu (tím se význam slova ale nezmění v jazyce, což bude zajímavý bordel a bylo by to asi poprvé, co je nějaké slovo v zákoně užito chybně:-D) a bude znamenat svazek osob stejného pohlaví, není jediným důvodem, aby se manželství nepožadovalo i pro svazky s více osobami. Když lze měnit samotný význam slova, proč ten význam nerozšířit tak, jak je v některých společnostech i chápán?

Manželství má svůj význam, a to i v zákoně, hned na začátku v ustanovení, se jasně píše, co manželství je a vychází se z významu toho slova v češtině (logicky, od toho jazyk je), ale podle dementů to jde přece lehce změnit, jen se zákon změní, doplní. Koukali by na snahu měnit a dopňovat zákony i v případě, že by se měnila vražda na zabití, protože prakticky o zabití jde? No asi ne, až tak debilní nejsou, vědí, že je v tom značný rozdíl, ten rozdíl dělá právě význam těch dvou slov, a proto není na místě cokoliv měnit, aby na vrahy nebylo pohlíženo jen jako na ty, co někoho zabili, což by v případě změny bylo.  U manželství tlačí svou vizi, chtějí, aby byl význam slova u manželství chápán jinak, takže změna zákona a odvolávání se na nějaký měnící se význam slov není pro ně problom, účel světí prostředky. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel CorpJonlan smazal svůj příspěvek.

Uživatel SrHodaszJihu smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

Tak jestli to lze nazvat herectvím nevím, ale dejme tomu :-) Ty vole jak zmínil kolega Peytl : Když už tu mají profil Hitler ze Stalinem, tak proč by tu nemohli bejt i Nečas z Kalouskem že jo? To je konec tohleto...

na příspěvěk reagoval SrHodaszJihu

Herec

Filmy
2022

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT

2018

Prezident Blaník

Seriály
2017

Kancelář Blaník - a.z.

 

Andrej pije - a.z. (S05E06)

Dokumentární
2010

13. komnata (seriál)

 

13. komnata Vladimíra Mlynáře (S05E18)

Hudební videoklipy
2018

Sax feat. Michajlov - Fáma - a.z.

2009

Hugo Toxxx: Volte mě - a.z.

Host

Reklama

Reklama