Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Biografie (25)

Liam McIntyre (herec)

09.02.2013

Liam se narodil roku 1982 ve městě Adelaide, v Austrálii. Svou rozmanitou kariéru započal v Irsku jako vedoucí produkce u Shakespearovy hry Measure of Measure. Mezi jeho divadelní úspěchy patří také 12 Angry Men, Proof, Twelfith Night, Much Ado About Nothing a Macbeth: Rearisen. Mezi své televizní role může zařadit roli… (více)

Simon Merrells (herec)

26.12.2012

Angličan Simon Merrells se narodil v Londýně v roce 1966, dva roky před svým bratrem Jasonem, který se také věnuje herectví. Ačkoli v jejich rodině není žádná herecká historie, oba chlapci se objevili na obrazovce už v raném věku, v sobotních ranních pořadech. Poté opustil školu a trávil nějaký čas v zahraničí.Když se vrátil,… (více)

Christian Antidormi (herec)

26.12.2012

Christian Antidormi je australský herec narozený v Sydney, Austrálii v roce 1992. Objevil se ve dvou z nejvíce sledovaných televizních dramat HOME & AWAY a PACKED TO THE RAFTERS. Jako náctiletý byl známý hlavně díky své roli Vince v Disneyho krátké komediální sérii AS THE BELL RINGS. Také se objevil v nominované mini sérii… (více)

Pana Hema Taylor (herec)

26.12.2012

Mladý novozélandský herec, který se narodil roku 1989. Kariéru začal v kraťasech jako REDEMPTION a GOOD FOR NOTHING. Také se roku 2010 objevil v uznávaném komediálním dramatu zvaném BOY a v psychologickém dramatu KAWA. Dále se také objevil ve filmech THE MOST FUN YOU CAN HAVE DYING a NIGHTS IN THE GARDEN OF SPAIN.Momentálně je… (více)

Gwendoline Taylor (herečka)

26.12.2012

Gwendoline Taylor je novozélandská herečka. Původně studovala postprodukci na South Seas Film & Television, kde jí ale kantoři řekli, že patří před kameru. Nedávno získala hlavní roli v nezávislém snímku SOMEONE TO CARRY ME. Poté získala roli Emily v novozélandské komedii SIONE'S 2: UNFINISHED BUSINESS, sequelu k… (více)

Jenna Lind (herečka)

26.12.2012

Jenna Lind je australská herečka. Mohli jsme ji vidět ve filmech jako BURNING MAN a CRUSH. Mezi její televizní role patři hlavní role, postava jménem Maria Muhary v UNDERBELLY II a hlavní role v populární sérii 30 SECONDS. Také se objevila jako host v ALL SAINTS a WILD BOYS. Nyní se objeví v nadcházející nové sérii s názvem… (více)

Ellen Hollman (herečka / producentka / scenáristka)

25.12.2012

Americká herečka narozená v Detroitu v roce 1983, vzápětí se ale přestěhovali do Troy v Michiganu, kde maturovala na Troy High School. Její rodiče byli oba muzikanti, Ellen je nejstarší ze čtyř dětí. Svůj televizní debut měla v seriálu MALCOLM IN THE MIDDLE (2005).Poté se objevila v seriálech jako THE O.C., RULES OF ENGAGEMENT,… (více)

Todd Lasance (herec)

25.12.2012

Todd Lasance je australský herec narozený roku 1985 v Newcastle v Austrálii, kterého můžete vidět v hlavní roli mini série CLOUDSTREET, jako postavu jménem Quick Lamb. Za svůj výkon si vysloužil cenu AACTA 2012 za nejlepší hostující nebo vedlejší mužský herecký výkon v televizním dramatu.Hrál také ve filmech UNDERBELLY – TELL… (více)

Tom Hobbs (herec)

30.12.2011

Během studia na Victorianské univerzitě umění se ukázal na jevišti v Innocence, Christie in Love, Much Ado About Nothing, Ghetto and the Hallow.Svůj filmový debut zažil v roce 2006 ve filmu KING KONG režiséra Petera Jacksona, poté opět spolupracoval s Jacksonem na krátkém filmu CROSSING THE LINE. Tob se také objevil v krátkém… (více)

Cynthia Addai-Robinson (herečka)

30.12.2011

Cynthia se narodila v Londýně, otec je Američan a matka je ghándského původu. S matkou se přestěhovala do Spojených států a vyrůstala na předměstí Washingtonu, DC.Addai se do herectví zamilovala už ve velmi mladém věku. Hrála ve školních hrách a místních reklamách. Svou lásku k umění chtěla podpořit, když se pokoušela dostat na… (více)

Daniel Feuerriegel (herec)

30.12.2011

Mezi Danovu tvorbu patří krátké filmy jako TRUE, režírovaný Deanem Friskem a THE QUEUE a GRAMMAR. Dále se také objevil v řadě televizních pořadů, mezi které patří WINNERS AND LOSERS, HOME AND AWAZ, ALL SAINTS, THE STRIP, STUPID, STUPID MAN a SYDNEY GIRL. Také se může pochlubit vystoupením v třinácti divadelních hrách, jako jsou… (více)

Jonathan Adams (herec)

18.11.2011

Americký herec, narozen roku 1967 v Pittsburghu v Pensilvánii. Mezi rokem 1996 a 2000 strávil čtyři roky v oregonském Shakespeare festivalu, kde hrál.Několikrát se objevil v americké televizi. Nejvíce ho můžeme znát z pořadu AMERICAN DREAMS, kde hrál muže jménem Henry Walker, který pracoval v radio televizním obchodu. Pořad… (více)

Gareth Williams (herec / producent)

28.09.2011

Wlliams získal bakalářský titul múzických umění na dramatické škole Toi Whakkari. Poté studoval v novozélandském Shakespeare a v londýnském divadle Globe. Objevil se v televizních seriálech LEGEND OF THE SEEKER, BLISS, THIS IS NOT MY LIFE, FACELIFT A SEVEN PERIODS WITH MR. GORMSBY. Mezi jeho divadelní tvorbu patří Romeo &… (více)

Stephen Lovatt (herec)

28.09.2011

Narozen 27. května 1964. Stephen Lovatt je novozélandský herec, nejvíce znám díky jeho ztvárnění smyšlené operní postavy Maxe Hoylanda ve hře Neighbours.Za svůj život se objevil v různých televizních pořadech, mezi ně patří LEGEND OF THE SEEKER, MEDIVAC, BEING EVE, SOMETING IN THE AIR, CLEOPATRA 2525, MYSTERIOUS ISLAND,… (více)

Robin Atkin Downes (herec / režisér)

27.07.2011

Anglický herec, který patří mezi nejproduktivnější dabéry v Los Angeles. Známý svou hojnou produkcí ve filmové, televizní a dabérské branži.Jeho nejznámější role jsou ztvárnění postav Atoq Navvaro a Tenzin v dobrodružné sérii Uncharted, Kazuhira Miller v náročné hře Metal Gear Solid: Peace Walker, dále postav v Halo 2, Halo… (více)

Jim Ward (herec)

27.07.2011

Americký dabér, který má na kontě velký počet nadabovaných reklam, herních postav, rádiových talk show a animovaných filmů. Narozen roku 1959.Do mikrofonu se zamiloval už ve svých čtrnácti letech, kdy dostal svůj první magnetofon. V osmdesátých letech se začal objevovat v různých Los Angelských místních divadlech. Mezi jeho… (více)

Tom Kane (herec)

26.07.2011

Americký dabér s více jak dvacetipěti letou praxí. Narodil se roku 1962. Nejvíce znám je především díky svým daberským rolím v animovaných pořadech. Mezi tyto role patří například Jedi Master Yoda a Admiral Yularen ve filmu a televizním seriálu STAR WARS: THE CLONE WARS, dále pak role Chancellora ve filmu 9 (2010) od Tima… (více)

Brian Bloom (herec / scenárista)

26.07.2011

Americký herec a scénarista, narozen v NY roku 1970. Jeho bratr je známý producent a herec Scott Bloom, další bratr Mike Bloom se živí jako muzikant.Bloom se začal o hraní zajímat už jako mladý kluk, kdy hrával v lokálních reklamách. Velký zlom nastal ve filmu ONCE UPON A TIME IN AMERICA od režiséra Sergio Leona, poté dostal… (více)

Craig Walsh Wrightson (herec)

26.07.2011

Narodil se v roce 1946 na Novém Zélandu. Během studia moderní historie se připojil k veřejnopravnímu vysílání jako dokumentární tvůrce. Poté byl uloven reklamní agenturou jako scénárista. Ve svých 24 letech spoluzaložil firmu January Productions a v pozici výkonného ředitele dostal firmu na post nejlepší reklamní agentury v… (více)

Jeffrey Thomas (herec)

26.07.2011

Jeffrey Thomas je novozélandský herec, původem Velšan. Absolvoval Liverpoolskou a Oxfordskou universitu v Anglii. Znám je především díky svým televizním rolím. Ke konci osmdesátých let získal hlavní roli inspektora Briana Finna v policejním seriálovém dramatu SHARK IN THE PARK a také je dobře znám díky jeho rolím v… (více)

Reklama