Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (3)

Světová invaze

Světová invaze (2011)

V roce 2011 se svět po letech marných pokusů o kontakt s mimozemskou civilizací konečně dočkal. K překvapení všech však může být první setkání s cizí rasou pro lidi také tím posledním. Po celém světě jsou napadána velká města a všem je jasné, že se lidstvo musí bránit. Snímek sleduje osudy skupiny vojáků, kteří se pod vedením štábního seržanta Nantze (Aaron Eckhart) pokusí ubránit poslední baštu lidského odporu na celém západním pobřeží. Nevědí, proti čemu bojují a musí využít všechny své zkušenosti, aby přežili. Otázkou je, zda to bude stačit.

Zahrada - Milovník zvířat

Zahrada - Milovník zvířat (1974) (epizoda)

Snímek vypráví příběh starého pána, který kromě sádrového trpaslíka v okně nemá žádnou společnost a cítí se proto osamělý. Nejdřív si proto koupí rybičku, ze které vyroste velryba a musí z domu. Psi, které si poté starý pán pořídí jako náhradu, vyrostou ve slony. Do třetice si pořídí koťátko...

Život v jednom dni

Život v jednom dni (2011)

Na popud portálu YouTube zaslali lidé ze 197 zemí desítky tisíc klipů, kterými zachytili svůj život v jednom dni. Materiál o celkové délce přes 4500 hodin filmaři zpracovali do dokumentu, který ukazuje 24. červenec 2010 plný radosti i bolesti, tradic a udržování kultur.

Reklama