Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (53)

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Dobré moc dobré :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Řekl bych asi fenomén posledních let televizních seriálů. Hra o trůny je výpravný jako velkofilm a přitom je to asi jeden z nejsledoveješích seriálů posledních let.

plakát

Vrána (1994) 

je ostuda že tento film není v 100 nejlepších filmech na csfd :(

plakát

Bez soucitu (2010) 

Asi mě budete kamenovat ale me se toto béčko líbilo , film si na nic nehrál byl plný akce žádné velké umění a John Travolta v roli kde bych ho nečekal exceloval .

plakát

Kajínek (2010) 

Tomu filmu by slušeli herci ve vedlejších rolích kteří umí hrát hlavní postavy byli obsané dobře ale zbytek jim to dost kazil. Kamera spokojenost. Na český film lepší 3*.

plakát

Machete (2010) 

Říkejte si co chcete mě se ten film líbil přesně to co jsem od něho očekával jsem dostal akce a mrtvého Stevena Segala a prsa dublerky Lindsay Lohan . Machtete 5*

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

No když to berete jako zombie komedii tak silné 3* . Jinak raději nehodnotit.

plakát

Počátek (2010) 

Říkáte si dva body jenom ? Proč vzdyt ten film nebyl tak hrozný ... Rozebere me si to příběh celkem povedený , ale je tu mnoho klišé. Proto mínus další někde jim tam trošku utíká fyzika , ale to je všude takže to neberu jako minus. Film byl hrozně předvídatelný ... Ale naproti tomu všemu http://www.csfd.cz/herec/15553-joseph-gordon-levitt/ byl velmi příjemné překvapení . Celkové hodnocení dva body asi přísné možná časem zvýším na 3.

plakát

Baader Meinhof Komplex (2008) 

Když se vezme dobrý material a pěkně se a pečlivě se zpracuje nemuže z toho vzniknout špatný výrobek. Snímek je dost dlouhý , ale není mu to vůbec na škodu spíše naopak nevím jak moc přesně se drží historie působí však věrohodně.