Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (5)

Parpaillon

Parpaillon (1993) (TV film)

Každoroční cyklistický závod přes průsmyk Parpaillon je pro mnoho okolních obyvatel největší událostí roku a otázkou osobní cti. Náročný závod však není pro každého, mnoho účastníků jej slavně dokončí celý, jiní ho však nezvládnou a někteří vše neberou příliš vážně, takže o vtipné situace není nouze.

Portal

Portal (2009)

Poté, co se dva kamarádi Hooke a Gibbs při cestě ztratí v husté mlze, rozhodnou se strávit noc v nedalekém motelu, dokud mlha nepřejde. Avšak mlha se neztrácí a když se začne ten samý den znovu a znovu opakovat a nikdo kromě Hookea si nic nepamatuje, začne Hookeovi docházet, že něco asi není v pořádku...

Eliza Dushku: Babe in the Woods

Eliza Dushku: Babe in the Woods (2003)

Dokument pojednává o představitelce hlavní role Elize Dushku při natáčení filmu PACH KRVE z roku 2003. Režisér i další členové štábu mluví o jejích jak hereckých, tak osobních kvalitách a o spolupráci s ní v průběhu natáčení.

Ruce pryč od mé dcery

Ruce pryč od mé dcery (1989)

Úspěšnému vedoucímu rádia a otci Tony Danzovi, který sám vychovává své dvě dcery, se obrátí život naruby, když se z jeho "malé, nepříliš hezké holčičky" téměř přes noc stane krásná a žádoucí dívka. A on aby teď odháněl od svých dveří hordy nápadníků. Jak si s tím poradí?

Texas Chainsaw Massacre: A Family Portrait

Texas Chainsaw Massacre: A Family Portrait (1988)

Dokumentární snímek zachycující vyprávění čtyř herců o filmu TEXASKÝ MASAKR MOTOROVOU PILOU z roku 1974, kteří ztvárnili členy kanibalistické rodiny právě v tomto filmu. Gunnar Hansen (Leatherface), John Dugan (děda), Jim Seadow (Old man) a Edwin Neal (stopař) mluví o svých postavách, o jednotlivých scénách filmu, o pozadí natáčení i o tom, jak jim tento film ovlivnil jejich vlastní život.

Reklama