Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Akční
  • Krimi

Biografie (3)

Brad Rowe (herec)

10.11.2013

Brad Rowe je americký herec,narozen 5. května 1970 ve Wisconsinu v USA. Strávil rok na vysoké škole v Seville ve Španělsku, kde se angažoval i v politice prací velvyslance pro amerického ministra zahraničí. Mimo jiné zde hrál i v bluesové kapele. Po návratu zpět do USA absolvoval Univerzitu ve Wisconsinu zakončenou titulem z… (více)

Bridie Carter (herečka)

17.09.2011

Bridie Carter se narodila v australském Melbourne jako nejstarší ze třech dětí. Její matka pracovala v galerii umění, kterou i vlastnila. Bridie tedy cit pro umění zdědila právě po ní. Jako malá hrála na několik hudebních nástrojů, avšak žádnému se nevěnovala naplno.V roce 1994 vystudovala Národní Institut Divadelního Umění … (více)

Javier Beltrán (herec)

10.02.2009

Javier Beltrán Andreu se narodil 18. května 1983 v Barceloně. Na Univerzitě Pompeo Fabra ve Španělsku studoval čtyři roky humanitní vědy, poté se dal na dramatické umění, u kterého už zůstal. Během studia na Nancy Tuñón's School of Acting v letech 2004 až 2008 absolvoval tanečně-divadelní kurz s Montserrat Prats a kurz herectví… (více)

Reklama