Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Obsahy (4)

Dragon Ball Z: Čikjú marugoto čókessen

Dragon Ball Z: Čikjú marugoto čókessen (1990) (TV film)

Třetí celovečerní film ságy DragonBall Z. V Japonsku zveřejněn 7. 7. 1990 mezi 54. a 55. epizodou stejnojmenného seriálu (Dragon Ball Z). Příběh začíná požárem lesa, který se podaří Gohanovi a Krillinovi uhasit a zachránit tak lesní zvěř včetně dráčka Ikara, jenž se stane Gohanovým věrným přítelem. Za pomocí Dragon’s ball se jim podaří les obnovit, ale tím příběh zdaleka nekončí. Planetu navštíví skupina cizinců pod vedením Sayana Tauruse, kteří na planetu zasadí strom síly. Ten z planety odsává veškerou energii a mění ji v pustinu jen proto, aby zplodil ovoce, po jehož požití se stává osoba mnohem silnější. Jak už to tak bývá, je úkolem Gokua a jeho přátel odvrátit nebezpečí a zachránit Zemi.

Cellista Gauche

Cellista Gauche (1982)

Zbývá deset dní do konání 12. Městského orchestru a mladý violoncellista Gôshu se má toho ještě hodně co učit, aby ostatním hudebníkům koncert nepokazil. Jedné noci ho však začnou navštěvovat zvířátka (kočka, kukačka, mýval a myška), která mu pomáhají se ve hře na cello zdokonalit. Ve finále mladý Gôshu zazáří jako pravý hudební mistr.

Pátrání po lochnesské příšeře

Pátrání po lochnesské příšeře (2003) (TV film)

Dokument BBC o záhadě Lochnesského jezera. Vědou je divákovi nenásilnou formou vyvrácena existence lochnesské příšery. Po zhlédnutí tohoto dokumentu by jen málokdo věřil ve výskyt plesiosaura alias „lochnesky“ v dnešní době a na tomto místě.

Dragon Ball Z: Kono jo de ičiban cujoi jacu

Dragon Ball Z: Kono jo de ičiban cujoi jacu (1990)

Druhý celovečerní film ságy DragonBall Z. V Japonsku zveřejněn 10.3.1990 mezi 39. a 40. epizodou stejnojmenného seriálu (Dragon Ball Z).
Film začíná ve chvíli, kdy Gohan a Oolong hledají DragonBall (Dračí koule), které byly shromážděny v zamrzlých horách Tsumisumbri. Ale než se k nim dostanou, je Shenron (věčný drak) předvolán Dr. Kochinem, který si přeje, aby byl jeho mentor Dr. Wheelo uvolněn z ledového vězení. Protože Dr. Wheelo přišel vlivem silného mrazu o tělo a přežívá pouze mozek, je jeho hlavním cílem zmocnit se těla nejsilnějšího člověka (mylně si myslí, že nejsilnější je mistr Roshi) na světě a následně Zemi ovládnout. Na závěr nás čeká strhující bitva s Dr. Wheelem.
Ve filmu jsou všechny známé postavy ze seriálu: Goku, Gohan (syn Gokua), Piccolo, Krillan, Roshi, Oolong, Bulma a spousta protivníků v podobě biotechnických mutantů doktora Kochina.

Reklama