Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Vše o mé matce (1999) 

Tenhle film je fakt krásný. Je tak napínavý, propracovaný, že člověka nenechá klidného a to se mi na tom velmi líbí- nemohl jsem se od toho odtrhnou. Takže proto jednoznačně toto hodnocení.

plakát

Za kačku svlíkačku (2009) (pořad) odpad!

Když jsem náhodou narazil na tento velmi vtipný pořad (samozřejmě jen na 8 min) tak jsem nechtěl věřit, že něco takového se vysílá u nás opravdu je to sice doslova blbost, ale nápad je velmi vtipný jako jeho moderátorka,

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Menší průměr. Opravdu musím konstatovat, že jsem od tohoto filmu čekal mnohem víc. Většina příběhu se odehrává v lese což se mi opravdu nelíbí a příběh byl taky takový obyčejný ničím vzvláštní.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Neskutečný zážitek v 3D IMAX- Lepší než Avatar. Hudba dokonale sedící.

plakát

Počátek (2010) 

Je to opravdu supr povedený film- sen ve snu a v tom další a ještě takový konec no rozhodně jsem měl o čem popřemýšlet. Ale když to srovnám s Matrix tak to zas tak dobré nebylo. Ale stejně si to těch 5 * ať už za hudbu nebo exteriéry, které se povedli.

plakát

Na doraz (2010) 

Velmi sympatická komedie, která obsahuje pár velmi dobrých momentů, ale bohužel mohla být propracovanější. takže jen průměr pro to také za 3.

plakát

Protektor (2009) 

Výborný film ať už po hudební nebo vizuální stránce. Příběh je na české poměry velmi dobrý, ale mohl být lepší. Dramatické zakončení pro mě bylo nečekané a bohužel smutné, takže proto za 5.

plakát

Hledání ztraceného času (1991) (seriál) 

Velká pocta tomuto seriálu, který zachycuje všechny možné události, místa z historie, která skončila v zapomenutí...

plakát

Johann Gregor Mendel - neustálá výzva (2009) (TV film) 

Dokument u kterého jsem se nenudil a stále bděle poslouchal a dovídal se nové věci o zakladateli dědičnosti J.G. Meddelovi. Velmi doporučuji pokud právě jako Já probíráte J.G.Mendela ve škole .

plakát

Ztraceni v moři (1999) 

Námět byl podle mne velmi dobrý nápad ,ale zpracovaní velmi zaostavá ,takže kvůli tomu je to jen průměrný snímek.