Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Vskutku.. nebo, kdo chce Indeed. Tento seriál jsem dlouho nemusel, neměl jsem k němu blízko, přišlo mi to, jako absurdní nesmysl. Naštěstí jsem se jednoho dne odhodlal a pustil se devátou sérii (kde bohužel už nebyl v hlavní roli Jack, ale to jsem nic netušil), chytlo mě to natolik, že jsem se prostě musel dívat napřed, po zhlédnutí posledního dílu desáté série jsem se okamžitě vydal na půl roku dlouho cestu, a to sledování od úplného začátku. První série pokračují ve šlépějích debutu z roku 1994, nakonec lepší, než-li film, dle mého názoru. Pro mě je tento seriál dost srdeční záležitost, nikdy mě neomrzí jeho akce, efekty, výkony, humor, je to legenda. Žádná série není slabým článkem, vše je tak, jak má být, vše má dokonalou souhru a vždy perfektní Richard Dead Anderson, který má jedinečný smysl pro humor a dokáže i v těžkých situacích najít chvilku pro žertík a tím dát divákovi jeho přízeň.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nepopsatelná seriál, který mě provázel dospíváním a který mi dal hromadu rad, od génia, jakým je Homer, nad jeho řešním situací a nápady někdy zůstává rozum stát, ale o tom to je. Nedokážu si ani na chvilku představit, že jednoho dne bude konec, nebude konec! Prostě nemůže být konec. Náš český dabing je o mnoho lepší, než-li originální americký. Nezlobte se, ale je to tak, při poslechu obou dvou, jednoznačně vítězí ten náš.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Říkám si, zda-li je škoda, že to má 10 dílů, nebo je to dobře a vícero by uškodilo. Nevím, ale jsem neuvěřitelně rád, za těch 10 dílů, které tu máme. Jedinečná podívaná, dokonalá atmosféra a nejlepší válečné dílo kinematografie - jedním slovem MASTERPIECE. HBO ví, jak natočit kvalitní seriál a údajně nejdražší seriál všech dob. Dokonalé práce.