Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Perfektně natočený film s velkou hloubkou a krásnou hudbou v pozadí. Mám rád filmy, které člověka obohatí, ale tento mi dal víc než hodně. Vnímat život komplexněji, uvědomovat si možnost volby a alespoň v trochu o tom přemýšlet, uvědomovat si tu možnost být pánem svého života. Díky tomuto filmu jsem si uvědomil, že v každé životní situaci, každým dnem, stojím na pomyslné křižovatce, které mi nabízí nepřeberné množství možností toho, co udělám a jaký to bude mít vliv a konečný důsledek. Nemůžeme znát konec té cesty, ale už jen uvědomění si toho, že máme na výběr a stojíme každým okamžikem na pomyslné křižovatce života, je v konečném výsledku nádherné.

plakát

Terkel má problém (2004) odpad!

Trapné, hloupé, hrozné, zoufalé...film naprosto o ničem. Nijak mě to neobohatilo, ba naopak si myslím, že je to snad nejhorší film, který jsem kdy viděl. Jediný co se mu povedlo, tak ukrást mi 75 minut života.

plakát

World Trade Center (2006) odpad!

Dvěma slovy...hrůza a děs až v zádech dostal jsem třes.

plakát

If... Drugs Were Legal (2005) (TV film) 

Hodně zajímavá vize možné budoucnosti ,,kdyby drogy byly legální" doplněná o komentáře odborníků z oblastí, které se této tématiky týkají. Donutí člověka se zamyslet nad daným problémem, protože vnutí, i když nenápadně, hodně podnětů k tomu, nad tím zapřemýšlet. V dnešní společnosti je veškerá diskuze ,,kdyby" tabu a drogy jsou považovány za něco opovrženíhodného a za tzv. nechtěný produkt společnosti. Pěkný film.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Působivý film, který dokáže přiblížit daleký východ západnímu člověku.

plakát

Rock School (2005) 

Hodně motivující dokument pro všechny hudebníky, kteří studují jak střední, tak vysokou školu a začínají hrát na hudební nástroj. Zajímavé záběry. Přátelský přístup učitele na jedné straně, tvrdá disciplína na straně druhé. Cvič pořádně a nebo nehrej vůbec. Hodně se mi tento dokument líbil. :)

plakát

Toronto Stories (2008) 

Průměrné drama, které vede k zamyšlení se nad otázkou přistěhovalectví Chladného přístupu vlády a soucítění obyčejných lidí, kteří mu chtějí pomoci.