Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (3)

Jonathan Tucker (herec)

12.03.2011

Jonathan Moss Tucker je americký herec narozen 31. května roku 1982 v Bostonu, ve státě Massachusetts. Je synem Paula Hayese Tuckera, výtvarného odborníka na francouzký impresionismus a Claude Moneta, kurátora, spisovatele a univerzitního profesora, a Maggie Moss-Tuckerové, marketingové analytičky. Jeho otec pochází z irsko… (více)

Kristin Bauer van Straten (herečka)

10.03.2011

Kristin Bauer se narodila 26. listopadu roku 1966 v nemalém městě Racine, ve státě Wisconsin. Její otec, Ralph Neubauer, byl vášnivý sběratel zbraní a jezdec na koni. Matka, Sara Neubauer, byla ženou v domácnosti podílející se na charitativních akcích. Její dětství na statku bylo plné dobrodružství, vyrůstala v krásné přírodě… (více)

Mariana Klaveno (herečka)

01.12.2010

Tato americká herečka se narodila 25. října roku 1979. Společně se třemi sourozenci prožívala šťastné dětství v malém městě Endicott ve státě Washington, kde její rodina vlastnila farmu. Po vystudování střední školy St. John-Endicott byla přijata ke studiu herectví na University of Washington v Seattlu. Poté, co promovala s… (více)

Reklama