Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (4)

Freight

Freight (2010)

Ruský gang kšeftuje v Leedsu s lidmi a nerespektuje přitom zákony. Přiváží je v kontejnerech, ženy pak zotročí a stávají se z nich sexuální služebnice, muži jsou nuceni bojovat v nelegálních zápasech. Rusové se ovšem nevyhnou malé chybce, když unesou dceru místního bosse Gaba. Ten se rozhodne pro odplatu.

Tell-Tale

Tell-Tale (2009)

Terry (Josh Lucas) se jako samotný otec prodírá životem, žena ho opustila již před několika lety. Jeho život vypadá konečně dobře, když absolvoval úspěšnou transplantaci srdce a zamiloval se. Terryho nové srdce si ovšem žije vlastním životem. Začíná šílená cesta za zjištěním, kdo byl vrahem dárce, aby Terryho nepostihl stejný osud, jako jeho předchůdce.

The Butterfly Tattoo

The Butterfly Tattoo (2008)

Chris potkal Jenny na oxfordské párty. Sedmnáctiletému mladíkovi se naskytla šance na letní románek a bezstarostné prožití prázdnin. Zaměstnaný svou prací se i přesto brzy zamiluje do Jenny, jejíž příjemný zevnějšek je v rozporu s temnou nejistotou její minulosti. Chris nevnímá jakékoliv známky nebezpečí. Než si stihne uvědomit svou situaci, je chycen do zlověstné pavučiny zločince, jehož touha po odplatě drtí všechny, kdo mu vstoupí do cesty.

Kde se sakra skrývá Usáma Bin Ládin?

Kde se sakra skrývá Usáma Bin Ládin? (2008)

Tvůrce Super Size Me hledá Usámu... Na své cestě přes Saúdskou Arábii až nakonec po Pákistán se snaží přijít na to, co si obyčejní Arabové o tomto muži myslí. Někteří ho obdivují, ale někteří ani nevědí, kdo to je. Na největší nepochopení ovšem narazí v Izraeli, kde při jeho tradiční otázce, kde najde Usámu, lidé vyhrožují, nechtějí se s ním bavit a poté málem ani pustit zpět ke svému autu...

Reklama