Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Kdo přežije - Thajsko

Kdo přežije - Thajsko (2002) (série)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši.

Krtek filmová hvězda

Krtek filmová hvězda (1988)

Filmové studio si pozve Krtečka na natáčení jeho příběhů. Postupně dostávají role i jeho přátelé, kteří pak všichni jdou do kina na premiéru jednoho z dílů. Kam až Krtečka sláva za herectví donese a jestli si ji nenechá stoupnout do hlavy, nám ukáže tento díl.

Krtek ve snu

Krtek ve snu (1984)

Krtečka zaujme pán, který ovládá opravu píchnutého kola na autě pomocí dálkového ovládání. Nasedne k němu a nechá se odvést do jeho domu, kde využije dalšího z výdobytků techniky - stroje, který mu sám naservíruje jídlo. Pán usne u televize a zdá se mu o tom, jaký by byl svět bez elektřiny a benzínu do auta. Není bez energií schopen ničeho a tak ho až krtek zachrání před umrznutím tím, že rozdělá ohýnek na jeho koberci a postupně na něm společně oba spálí veškeré vybavení domu. S příchodem jara pak teprve oba poznají, čemu budou muset v ,,novém" světě čelit.

Reklama