Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Obsahy (10)

Our House

Our House (2018)

Ethan (Thomas Mann) je na vysoké škole a společně se svou přítelkyní postavili přístroj, který má umožnit bezdrátový přenos elektřiny. Přístroj vyzkouší, zkušební žárovku se však nepodaří rozsvítit. Mezitím Ethanovi rodiče zemřou při autonehodě. Nezbývá mu nic jiného, než školu opustit, najít si práci a starat se o svého malého bratra a sestřičku. Nadále však pracuje na přístroji. V domě se začnou dít podivné věci. Malá sestra tvrdí, že mluví s mrtvými rodiči. Ethan tomu zpočátku nechce věřit, ale zdá se, že jeho přístroj otevřel cestu do jiné dimenze a mrtví tak mohou vstoupit do našeho světa. Komunikuje však skutečně se svými rodiči? Kdo to je na druhé straně a není jeho přístroj nebezpečný?

A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn (2017)

Drogově závislý boxer Billy Moore (Joe Cole) skončí v thajském vězení, kde si prožívá osobní peklo. Jeho situace ho nakonec dovede k pokusu o sebevraždu. Naději najde v thajském boxu. Ve vězení začne trénovat a brzy dostane šanci zápasit. Netrvá to dlouho a převedou ho do cely pro bojovníky. Billy v náročném bojovém sportu najde nový smysl života a způsob, jak se vypořádat s realitou nechvalně proslulého thajského vězení. Bude to ale stačit, aby se dostal přes svou drogovou závislost?

Bojovka

Bojovka (2017)

Alexandra (Marcienne Dwyer) se společně se svým přítelem zúčastní akce Slasher Sleepout - extreme event akce pro fandy hororu, která kombinuje prvky hororové zkušenosti společně s kempováním v lese a trvá 36 hodin. To, co začne jako neškodná zábava na víkend, se však rychle zvrtne a lidé začnou umírat. Kde končí hra a začíná skutečnost? Co se skutečně děje? To bude muset hlavní hrdinka, která je konfrontována se svojí drogovou minulostí, odhalit.

The Devil's Doorway

The Devil's Doorway (2018)

Píše se rok 1960. Otec Thomas je vyslán biskupem do jednoho z azylů, kde jeptišky drží nechtěné ženy - prostitutky, sirotky, mentálně postižené, šílené a neprovdané těhotné ženy. Je sem vyslán s cílem ověřit, zdali skutečně v azylu krvácí socha Pany Marie. Má určit, jestli se jedná o zázrak. Společně s ním je do azylu vyslán i otec John, který vše natáčí na svou kameru. Otcové budou konfrontováni s řadou paranormálních jevů, které se v azylu odehrávají a budou muset odhalit zlo, které zde jeptišky uctívají.

Gonjiam

Gonjiam (2018)

Skupina nezávislých filmařů se chystá navštívit opuštěnou psychiatrickou léčebnu, kde údajně straší. Kolují zvěsti, že v minulosti zde docházelo k mučení vězňů. Skupinka má v plánu vysílat z léčebny v přímém přenosu a získat 1 milion diváků. Chtějí vydělat peníze z reklamy. Jsou dokonce i připraveni některé "strašidelné" momenty podvodně zinscenovat. Má to však háček - v této léčebně opravdu straší a nikdo se nedostane ven živý.

Skypemare

Skypemare (2013)

Je halloweenská noc a venku podle zpráv řádí psychopat, který utekl z vězení. Dvě kamarádky spolu mluví přes Skype, když v tom se za jednou z nich objeví záhadná postava.

Can't Take It Back

Can't Take It Back (2017)

Dohnali ji k sebevraždě a teď se vrací ze záhrobí, aby se pomstila všem, kdo se jí smějí. Začalo to odvážnou fotografií dívky, kterou někdo ze školy získal a vložil ji do jejího profilu na Facebooku. Smála se jí celá škola a dívku to nakonec dohnalo k sebevraždě. Teď k této fotce byly vloženy tři posměšné komentáře. Autorka prvního komentáře je již po smrti a zbývající dvě jsou na řadě. Duch mrtvé dívky touží po odplatě.

Tuck Me In

Tuck Me In (2014)

Tatínek jde přikrýt svého malého syna, ale něco není v pořádku.

The Hollow Child

The Hollow Child (2017)

Samantha byla adoptována a je součástí nové rodiny, která bydlí v domě na samotě u lesa, ve kterém se v minulosti ztratilo několik dětí. Její nevlastní desetiletá sestra se také ztratí v lese. Naštěstí se však po pár dnech objeví před domem, stejně jako ostatní děti v minulosti. Něco se však změnilo, chová se divně. Samantha  je odhodlaná zjistit, proč děti v lese mizí a co se stalo její sestře. Podle místní legendy za všechno může přízrak zvaný Hollow Man.

The Armoire

The Armoire (2017)

Mladá začínající herečka se nastěhuje do bytu v Los Angeles. Při shánění nábytku si všimne opuštěné skříně, kterou někdo odhodil. Vezme si ji do bytu. Od té chvíle se však začnou dít divné věci.

Reklama