Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Indiáni: Geronimo (2009) 

Ač natočené v americké režii,dle mého názoru velice nezaujaté,poučné a zajímavé zpracování které ve vás zanechá hlubokou stopu ještě dlouho po jejím shlédnutí a po kterém si budete klást otázku jakou postavou vlastně Geronimo byl... Hrdinou či prokletím,postavou kladnou či zápornou,tím vším,něčím méně či něčím víc?Jediné čím jsem si jist je ,že vše co udělal,vše čím se proslavil,ke všemu byl dotlačen ve jménu chamtivosti,nesnášenlivosti,pokrytectví,věcí které jsou aktuální dnes stejně jako v tehdejších dobách...

plakát

Brutální Nikita (1997) (seriál) odpad!

Tomuto seriálu prakticky schází vše co měla předloha ať už je to atmosféra ,výkony herců či scénář. Vytvořit ze skvostu paskvil je možná umění které ovšem zasluhuje náležitý trest.Takže jménem Nikita (1990) se níže jmenovaní odsuzují k 20 letům nucených prací a zákazu činnosti na doživotí: Rick Jacobson, Gilbert M. Shilton, Roy Dupuis, David Warry-Smith, Jerry Ciccoritti, Brad Turner, Terry Ingram, George Bloomfield, Reza Badiyi, Guy Magar, Kari Skogland, Clark Johnson, Jon Cassar, René Bonnière, T.J. Scott, Joseph L. Scanlan, Ken Girotti, John Fawcett, David Straiton Ostatní zůčastnění za podílení na trestné činnosti za účelem obohacení se odsuzují k propadnutí veškerého movitého i nemovitého majetku.Nechť spravedlnosti je učiněno zadost.

plakát

Četa (1986) 

Koukatelná záležitost ovšem celý film sráží, že je celý točený až moc v černobílém stylu.Dlužno přiznat že Tom Berenger a Willem Dafoe vyzdvihují tento film z průměru do kterého ho ale zase trochu sráží Charlie Sheen , kterému jsem jeho roli vůbec nevěřil.Daleko realističtější a lepší počiny jsou dle mého názoru kupříkladu Když utichly trumpety nebo Nepřítel před branami.

plakát

Avatar (2009) 

Kromě hezké podívané po které za pár let nikdo moc nevzdychne film který nenabízí nic dalšího co by stálo za zmínku.Pravda zapoměl jsem na 3 Oscary ovšem dle mého názoru by to mělo být spíš pár malin.Za scénář, předvídatelnost děje a 155 minut výrazné nudy.

plakát

Dým bramborové natě (1976) 

Neobyčejně obyčejný snímek v hlavní roli s excelujícím Rudolfem Hrušínským.Dle mého názoru silně nedoceněný počin,který na vás dýchne svou atmosférou a pustí vás s rozechvělým srdcem ,až dlouho po ukončení filmu.

plakát

Strach má velké oči (1980) (TV film) 

Ne moc známá,ale přitom velice povedená záležitost.Gala představení Ivy Janžurové.Musím říct ,že vpravdě nevím ,kdo by si nechal ujít jednu z jejích polívčiček.