Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Temná věž (2017) 

Tak moc jsem se na tenhle film těšila a tak MOC jsem byla zklamána. Pokud milujete ságu Temné věže, nedívejte se. Kde je modrooký blonďák Roland, ze kterého čišel chlad? Kde je Walter opředený tajemnem? Kde je růže, o které to nakonec vše bylo? V poslední scéně na dveřích? To asi málokdo pochopil.. Opravdu velká škoda, že z knih plných dobrodružství a zapletených příběhů dokázali pouze toto. 1 hvězdička je za slušné efekty, ať nežeru.

plakát

Krycí jméno Tygr (2012) 

Obecně Salmana moc nemusím, ale tady mi nevadil, spíš naopak. A s Katrinou mu to opět sedlo. Děj nebyl žádný zázrak, již poněkolikáte opakovaný klasický bollywoodský scénář.. Ale zaslouží si 4* už díky tomu, že film přinesl jedny z mých nejoblíbenějších hitů - Saiyaara a Mashallah.

plakát

Dokud budu žít (2012) 

Přítomnost SRK a Katriny v režii Yashe Chopry mám již předem předurčení stát se jedním z kultovních filmů.. Krásný příběh, Shahrukh neskutečně sexy, nádherná Katrina, děj nabitý nezapomenutelnými hity (Isqh Shava apod.), záviděníhodnými tanečními kreacemi.. jen ta Anushka mi tam trochu překážela. Já jsem nadšená! Škoda že Chopra už jiný film nenatočí :(

plakát

Ghajini (2008) 

nádherný.... smutný.... úžasný herecký výkon Aamira Khana... tenhle film mě vážně dostal a dojal až k slzám. Nemám slov!

plakát

Yaadein... (2001) 

šmankote kam to ten Hrithik zase vlezl! A co tam Kareena předváděla, vždyt umí hrát.. A to ten začátek vypadal celkem slibně! A pak vymyslí tohle.... aspon že Jab Dil Miley Tab Gul Khiley se jim povedl, ale jinak snad na ten film brzy zapomenu.

plakát

Krrish 3 (2013) 

Nádherně naivní snímek o přímo komiksovém superhrdinovi Krrishovi, ve kterém jsou scény jak ze Supermana, tak z Batmana. Ale vzhledem k tomu, že je to jeden z prvních indických filmů s takovými počítačovými triky, zhostili se toho tvůrci velmi dobře! Jen škoda, že nevyužili úplně postavy Hrithika a nenacpali ho tak více hudebními hity. Při porovnání s první částí filmu Koi Mil Gaya před 10 lety, zjistíte, že je úplně jiný prakticky ve všem. Ale ten Hrithik! Ten je stále hezčí a nabouchanější a nabouchanější.. uf krása.. :)

plakát

Boss (2013) 

Začátek trochu děsivý až těžkopádný, který se ale naštěstí obrátí o 180 stupňů, kdy z mladého "vraha", vyroste Akshay Kumar se svým šarmem. Příběh je o mladíkovi, který se snaží hájit čest svého otce při provokacích svých vrstevníků a jeho otec vždy přijde až na konečnou scénu, kdy mladík vyhrává a mlátí ostatní hlava nehlava. Nakonec ho otec/učitel zavře ve škole ve skladu s klukem, který hádku vyvolal, když se tam po hodině vrátí, chlapec je mrtvý a jeho syn od krve s bodlem v ruce. Vše spěje k situaci, kdy jeho otec ho zavrhne a prohlásí, že má pouze jednoho syna. On tedy odchází od své rodiny, je na ulici, kde zachrání život Big Bossovi, ten se ho za to ujímá a z chlapce se stává Boss. Jak jednoduché :) po 15 letech se jeho mladší bratr zamiluje do sestry jednoho z nejdrsnějších mužů ve městě, kterým je krvelačný a mafiánský policista. Ten ho zavře do vězení a chce ho zabít. Nakonec tedy Boss obdrží 2 fotky svého bratra - jedni chcou, aby ho zabil, otec prosí, aby ho zachránil. Vše samozřejmě Boss vyřeší a film dospěje k happy endu, jen jsem nepochopila, proč otci pravdu neřekl rovnou a nechal se vyhnat za něco, co neudělal.. Veselý snímek, plný barevných hitů, kdy postava Bosse Akshayovi opravdu sedí.

plakát

Besharam (2013) 

Průměrný indický snímek o mladém muži, vyrůstajícím na ulici a živící se kradením aut. Zamiluje se, ukradne auto, které následně zjistí, že patřilo jeho "milé" (ta ho ale zprvu nesnáší), tak ho jdou ukrást zpět, ale to už nečekeně patří mafiánskému bossovi, který v něm převáží kufr plný peněz a právě ve chvíli, kdy ho Ranbir zase ukradne. Pak následují honičky a rvačky všeho stylu, scény, při kterých se zasmějete. Ale úroveň tohoto filmu zachraňuje Rockstar Ranbir Kapoor, který je tam jako vždy okouzlující a sršící vtipem.