Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Obsahy (6)

U.S. Troops Landing at Daiquiri, Cuba

U.S. Troops Landing at Daiquiri, Cuba (1898)

První američtí vojáci se dne 22. června 1898 vyloďují na kubánské půdě. Na konci mola je skládka uhlí a výtah pro dopravu rud užívaný těžební společností Juragua Iron. Vzadu kotví velká transportní loď, na obzoru jsou další plavidla flotily. Copyright Thomas A. Edison, 5. srpna 1898.

Troop Ships for the Philippines

Troop Ships for the Philippines (1898)

Snímek natočený 28. května 1898 ukazuje odjezd dvou lodí pro přepravu vojáků ze San Franciska do Manily během španělsko-americké války. První lodí je S. S. Australia, druhou S. S. City of Sydney.

Wounded Soldiers Embarking in Row Boats

Wounded Soldiers Embarking in Row Boats (1898)

Snímek pořízený po bitvě u Las Guaymas ukazuje nastupující zraněné vojáky na člun, mířící k nemocniční lodi "Olivette". Natočeno v červenci 1898, copyright American Mutoscope & Biograph Co. 24. dubna 1903.

Day with Thomas A. Edison, A

Day with Thomas A. Edison, A (1922)

Šestidílný dokument o jednom dni čtyřiasedmdesátiletého Edisona v zaměstnání. Den začne rozhovorem se zaměstnanci a vedoucími vývoje. Dále pokračuje dohledem v různých částech továrny. Polovina filmu se zabývá výrobním procesem linky na výrobu žárovek. Autorem je H. Schroeder, snímek produkovala Bray Productions Inc. a sponzorovala General Elecric Co.

Ondata di piacere

Ondata di piacere (1975)

Irem a Barbara jsou pozváni na víkendovou plavbu na jachtě patřící bezohlednému obchodníkovi Giorgiovi. Giorgio je ženatý se Silvií, kterou fyzicky i psychicky týrá. Brzy po vyplutí začíná Giorgio podléhat paranoie, že se proti němu všichni tři spikli. Tato paranoia vyvrcholí ve chvíli, kdy Silvia vytvoří s Irem a Barbarou milostný trojúhelník...

Candido erotico

Candido erotico (1978)

Mladá dívka Charlotte se zamiluje do Carla, který se živí jako model v erotické live-show. Charlotte netuší, že má Carl milostný poměr s její nevlastní matkou a otcem, navíc docela těžce nese Carlovo zaměstnání. Láska je přesto silnější a mladý pár odjíždí na líbánky do Itálie.

Reklama