Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (48)

plakát

Za rybami po Česku - Rozkoš (2022) (epizoda) 

To jelito neumí ani držet prut při zdolávání, kde mu darovali papíry? A nějak mi tam chybí označení "Vyrobeno pro Hobby G"... Zlatej Hrušínský.

plakát

MOST! - Epizoda 4 (2019) (epizoda) 

Od prvního (výborného) dílu pro mě klesající úroveň a z nekorektního komediálního seriálu tu je pomalu sociální "drama". Takhle to vypadá, že konec bude scifi a ve "slunném" Mostě spolu budou ukázkově žít všechny menšiny a většiny - Luďa (s grantem od státu na "Snědou tíseň") se snědou uklízečkou, chytrej Tonda s vysněnou láskou na gymplu, hospodskej s Dášou a jediná nešťastná bude Čvančarka s Gertem Schwabem...

plakát

Rapl - Exekuce (2019) (epizoda) 

Tak jsem se po skvělé první řadě těšil na druhou, a zatím teda zklamání. V Jáchymově zavřeli oddělení a nikdo zřejmě neměl problém po převelení do Ústí (kde do té doby dělal jen Pavelka) s odloučením od rodiny. Exekutor neřeší kytaru a zesilovač, ale plastové indiány by sebral. Scénka se sprejem a nápisem jak z filmu pro děti, celkem hloupé. Ale věřím, že se to zlepší.

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) 

Špatný, moc špatný. Nějak těm "světákům" nevěřím a přijdou mi spíše jako světský. Dva "od kolotočů", co sjezdili kus "světa", rozdávají rozumy u řetízkáče. A jízda to teda je... Rychle pryč, zbalte si to a popojeďte o kus dále na jinou náves. Jedna hvězda za odvahu - jít do toho po skvělém Z. Pohlreichovi je sebevražda, snad jedině Roman Vaněk má šanci. P.S. Jak může radit někdo, kdo má na svých webových stránkách (12.11.2018) jako "Nejnovější příspěvky" Vánoce + Silvestr 2016 a Nové jarní menu 2017...?

plakát

Labyrint - Epizoda 7 (2017) (epizoda) odpad!

A já už budu sprostej - to si z nás dělaj prdel? Co v tý ČT hulej? To tam neni nikdo kompetentní, kterej nemá se štábem nic společnýho, že by to dal celý a zarazil?

plakát

Labyrint - Epizoda 5 (2017) (epizoda) odpad!

Tak tenhle díl byl vrchol, dělal to vážně Strach? Hodně jsme se nasmáli ale nejsem si jistý, jestli to bylo záměrem tvůrců sledovaného veledíla, které začíná svou kvalitou připomínat novácký "Atentát na prezidenta" (nebo jak se ta slátanina jmenovala).

plakát

Byla to divoká noc (2015) odpad!

Potkají se tři - černoch, žid a asiat. Pak se zlejou a sjedou. Černocha chce asiatka, žida indka a asiata běloška. Hodně blbej vtip, kterej jsem po 20 minutách přepnul...

plakát

Labyrint - Série 2 (2017) (série) odpad!

Je mi to moc líto, ale obrovsky nesmyslná slátanina. A to jsem se moc těšil. Na vině je především špatný scénář, kdy se musím u některých nelogických dějových posunů a trapných dialogů nechtěně smát. Nepřidá ani zbytečné množství postav a děje, které nemají pro celkový příběh žádný vliv. I samotná práce policie je plná amatérismu a při pohledu na délku titulků s početným štábem je s podivem, že se nenašel zkušený poradce, který by autora usměrnil (EDIT po E07 - chápu, o detektivku tu vůbec nejde, i když se tak 6 dílů může zdát. Ale posledních 30 minut by nechápal ani Dan Brown..). Nepřesvědčivé jsou i herecké výkony (zejména Hájek, Vilhelmová, Etzler, Donutilové). Po shlédnutí kompletu: a já už budu sprostej - to si z nás dělaj prdel? Co tam v ČT poslední dobou hulej?

plakát

Bohéma - Krev, půda a strach (2017) (epizoda) 

Mám prostě problém s tím, když se do celkem nedávné doby k reálnému ději přidávají fiktivní osoby a skutečným osobám se přiřazují činy, které nevykonaly. Pí Brdečková v rozhovoru uvedla, že se jedná o "televizní román" a diváci si alespoň při pochybnostech dohledají fakta... Takže u Nových nedošlo při porodu k tragédii? Dle info na netu měli "adoptovanou" dceru od roku 1937. A co další? Nevěra s Juldou a odboj u Štěpánků? Úlysný patolízal Marvan? Havel českým Schindlerem? Je to pravda nebo "umělecká fikce"? Celkem chápu příbuzné, že se v mnoha případech ozývají a protestují... I mně se nelíbí, když se pomocí takovýchto "děl" ovlivňuje názor veřejnosti na osobnosti nedávné minulosti.