Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Deníček (5)

"- Chci tě líbat, ale nechci bejt nemocnej."

"- Tak mě líbej a nebuď."

<3

Truman show

Když jsem byl malý, rodiče mě nechali dívat se na film Truman show s Jimem Carreym. Ten film jsem nepochopil a co hůř, nabyl jsem dojmu že můj život je stejný jako ten Jimův ve filmu - jenom jako, vykonstruovaný pro cizí potěšení. Trvalo mi dlouho než jsem se toho pocitu zbavil. Nikdy jsem o tom nikomu neřekl. Proto rodiče, prosím, nenechávejte dívat své děti na filmy na které nejsou připravené.

Truman show

Where u from? Am from west side california babe..

c u there in a few years, fergie.

"Šetři."

Jednou mi moje kamarádka, tehdy přítelkyně řekla: "Šetři.". Na tom by nebylo nic tak zvláštního ale já jsem v té době na něco takovýho neměl ani pomyšlení. Všechny peníze jsem rozhazoval, užíval si a ona byla starší a rozumnější a každý rok jezdila na super dovolené. Proto mi to utkvělo. Proto bylo pro mě důležité slyšet to zrovna od ní a proto mám tenhle "citát" nalepený v kanceláři a proto se snažím kupovat si jen věci které opravdu potřebuji. Ostatní je stejně jenom na vychloubání. Šetři.

tucet kapel

15.4.2015, 1:23 ráno mi přišla zpráva která zlomila moje rozhodování jestli ject na rakouskej festival Novarock... JEDEME ouňo, hofáku, chosé, vašku !!

tucet kapel