Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Poslední recenze (20)

plakát

9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out (2012) 

Přátelé, tady je odkaz na verzi tohoto filmu o 11. září 2001 s českými titulky. Pokud to pomůže otevřít oči byť jen pár lidem, bude to dobré znamení, že mladá generace tady na ČSFD nemá úplně vymyté mozky a není indoktrinována režimní propagandou a politiky, sloužícími US establishmentu a obelhávání lidí. Viz sestřel letu MH 11 nad Ukrajinou, výbuchy muničáků ve Vrběticích nebo nyní zabití 14 lidí na FF UK v Praze. Bohužel tady všude, a nejen tam, přes lhaní establishmentu je obtížné hledat a najít pravdu. Ale kdo hledá, najde... https://www.youtube.com/watch?v=bGJbiyqx_T8

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 13 (2023) (epizoda) 

Vůbec jsem nechtěl psát žádnou recenzi na tento ani žádný z dílů tohoto seriálu, ale protože se to už úplně zvrhlo v kravinu, musím říci, že mne režisér Arichtev zklamal na celé čáře. Děj seriálu je čím dál víc mimo realitu tehdejšího Protektorátu Čechy a Morava, a není to jen to soustředění se scénáristů na lesbickou lásku dvou z protagonistek, ale i hlouposti kolem působení židů coby prodavačů v Zlaté Labuti, od zabití německého vojáka židovským prodavačem a jeho nevypátrání (i způsobu pátrání Gestapa, to je zas a zas jen pro srandu králíkům), robytí bysty Adolfa Hitlera opět tou samou hysterickou židovkou, uklizečkou v Labuti a následná reakce, a volně se špacírující a žvatlající prodavačky po krámě (co pracovní doba, co pracovní povinnosti...) i mimo něj, dokonce volně přicházejících do kanceláří vedení firmy, atd atd. To si z nás diváků dělají tvůrci srandu nebo co? Už i moje žena je hodně zklamaná. Škoda peněz za ty ateliéry... Škoda času, který jsme téhle hloupé kravině věnovali. To všechno nemělo a nemá s realitou naší vlasti po jejím obsazení Němci poté co nám ukradli celé pohraniční oblasti, tzv. Sudety. Natahování seriálu vší silou a vymýšlení epizod zcela mimo realitu Protektorátu vedlo do slepé uličky slaboučké limonády. Ty dvě hvězdičky jsou pro herce, ti nemohou za hloupoučký blboučký scénář.

plakát

Ohnivá liška (1982) odpad!

Tak tenhle film je ještě větší US sračka, než jsem si včera večer myslel před skouknutím tohoto rádoby akčního údajně špionážního thrilleru. Americký establishment ve skutečnosti přišel k různým ruským letadlům úplně jinak. Viz třeba případ zdrhnutí sovětského pilota i se super stíhačkou MiG-25 do Japonska, kde ho ti nejlepší experti a technici, co Američani měli, rozebrali a zase složili do mrtě - a čuměli, jakou mašinu Rusové dokázali sestrojit za podmínek, které měli. Ale zpět k filmu, který mne z polohy očím a uším nevěřící nasranosti dostal až do polohy, kdy jsem se smál všem těm kravinám, které tu tvůrci nelogicky a hloupě vršili jednu za druhou. Superman Clint Eastwood přechčije ostrahu, důstojníky, techniky a unese Rusům z utajené nejpřísněji střežené základny jeden ze dvou prototypů údajného super stíhacího letounu MiGu-33 (nebo 32) přímo z hangáru, a to za pomoci sebeobětujících se židovských techniků, kteří na letounu pracují. Film je čirá propaganda, ale tak hloupě až stupidně a nevěrohodně udělaná, že sračky a la Agent 007 nebo první Rambo v mých očích poskočily o stupínek výše. Filmové vizuální efekty velice špatné, třeba ta maketka letadla poletující furt v mracích či těsně nad zemí či mořem, no děsný. Tak možná ve filmu pro děti by se to dalo ještě skousnout. A sám únos toho super letadla z hangáru, směju se ještě teď. Aby to celý drželo pohromadě jakž takž, lepili to tvůrci nedostatkem mozkové hmoty u Rusů. Ve skutečnosti by ten údajný nejlepší US vojenský pilot skončil v lochu, sotva by vlez na území tehdejšího SSSR, natož aby prokličkoval přes jejich tehdejší bez hory bumážek neprostupné zóny až do té nejutajenější a nejhlídanější. Jako náš slavný v současnosti komunistobijec Jaromír Štětina.... K čemu se to tedy jen Eastwood za prachy propůjčil.... Nejhorší film, co jsem s ním kdy viděl. Jednoznačně odpad, leč někdy se na něj kouknu znova, ale to už se tou neskutečnou kravinou budu jen bavit. Po vypnutí mozkových závitů je to na odreagování snesitelný.

Poslední hodnocení (1 789)

Zlatá labuť - Epizoda 11 (2024) (epizoda) (S03E11)

18.04.2024

Polda - Dostihy smrti (2021) (epizoda) (S05E01)

18.04.2024

Polda - Konec (2024) (epizoda) (S06E08)

11.04.2024

Polda - Podvodníci (2024) (epizoda) (S06E07)

09.04.2024

Stíny v mlze - Královna majálesu (2024) (epizoda) (S02E01)

09.04.2024

Červený drak (2002)

09.04.2024

Doktor Martin - V lese (2015) (epizoda) (S01E12)

05.04.2024

Neúplatní (1987)

01.04.2024

Polda - Sex, drogy, rock´n´roll (2024) (epizoda) (S06E06)

28.03.2024

Reklama