Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (83)

plakát

Feather Dusted (1955) 

Kohout Foghorn Leghorn se rozhodne, že bude učit geniálního synka, jak se bavit např. hrou kroket, na kovboje a Indiány, policajty a lupiče a jak zažít zábavu s lodičkami. Malý génius ale vždy použije svůj mozek, a tak se ukáže v každé hře, že je lepší.

plakát

Stvořen pro vyhazov (1954) 

Kačer Daffy Duck je agentem u firmy, která se zabývá futuristickou modernizací domů. Kačer modernizuje dům proti vůli jeho majitele, Elmera Fudda. Teď je dům plný tlačítek, ale nic nefunguje, jak by si pan domácí (a ostatně kdokoliv) přál. Rozzlobený Elmer tedy kačera vyhodí z domu. O samotě si pak láme hlavu nad tím, co dělá velké červené tlačítko, které mu kačer zakázal stisknout. Tak tedy Elmer tlačítko zmáčkne, a najednou vyletí na velkém zvedáku do velké výšky. Pak se ve vrtulníku před dveřmi objeví agent Duffy s modrým knoflíkem za tisíce dolarů, který dům dostane zpátky dolů.

plakát

Detektivní kachna (1956) 

Kačer Daffy Duck je detektiv Dorlock Holmes a prasátko Porky Pig jeho kolegou jménem Watkins. Nebojácná dvojka pátrá v Londýně 19. století po jednom rozparovači.

plakát

Koťátko (1952) 

Buldok jménem Marc Anthony si domů přinese malou kočičku, o kterou se chce starat. Ale jeho panička mu zakázala nosit cokoliv domů, a tak se musí buldok velmi snažit, aby kotě nespatřila. Panička si toho nakonec všimne a dovolí mu nechat si kočičku, za což je velmi vděčný.

plakát

Leghorn Blows at Midnight, The (1950) 

Další díl s kohoutem Foghornem Leghornem a jestřábkem, který chce ulovit bažanta. Tentokrát mu Foghorn nakuká, že bažant je v boudě, a také ho jakoby nabarví na neviditelno.

plakát

Utajení mazlíčci (1951) 

Kocour Sylvester a kanár Tweety jsou domácí mazlíčkové hostů v hotelu, kde je zakázáno mít zvířata. Jak se tak musí schovávat před majitelem hotelu, Sylvester najednou objeví Tweetyho a začne ho honit z pokoje do pokoje. Majitel si toho všimne a do mikrofonu rozkáže, aby všechna zvířata ihned opustila hotel. A hotel se málem rozpadne, když se obrovské množství zvířat (včetně slona) dá na útěk.

plakát

Stupor Salesman, The (1948) 

Slug McSlug, nechvalně proslulý bankovní lupič, je stíhán policií po svém posledním činu. Lupič se ukryje ve své venkovské chalupě, ale záhy ho navštíví nepozvaný kačer Daffy. Kačer je podomní prodavač a McSlug mu zabouchne dveře přímo před nosem, ale Daffy je neodbytný a vždy se snaží něco prodat. To se už hledaný kriminálník rozzlobí a začne střílet na Daffyho, jenž má na sobě neprůstřelnou vestu, kterou chce prodat. Když chce Daffy rozvítit plynový zapalovač u zločincových kamen, je ihned vyhozen ven a McSlug zkouší rozsvítit zapalovač sám. Chata i s lupičem vyletí do povětří.

plakát

Boston Quackie (1957) 

Kačer Daffy Duck je americký agent v Paříži pověřený ochranou kufříku s tajným obsahem. Kufřík je ale ukraden mužem v zeleném klobouku, a tak začíná Daffyho vyčerpávající honba za kufříkem, aby se pak nakonec u svého šéfa dozvěděl, že kufřík, který pracně získal, obsahuje instantní společnici.

plakát

Hound for Trouble, A (1951) 

Psa Charlieho vyhodí z lodi v Itálii. Pes pak skončí v pizzerii jako číšník.

plakát

Rabbit of Seville (1950) 

Elmer Fudd pronásleduje králíka Bugse, a to až za divadelní oponu, za kterou se hraje Lazebník Sevillský. Králík využije příležitosti a rozhrne oponu. Oba se tak ocitnou uprostřed představení a králík překvapeného Fudda pořádně "oholí".