Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (8)

Chappie

Chappie (2015)

Chappie je stvořený k tomu, aby se učil a cítil jako člověk. Poté, co byl unesen dvěma zločinci po svém vzniku, stává se adoptivním synem v podivné a dysfunkční rodině. Chappie je neobyčejně nadaný a jedinečný ve svém druhu, je to zázrak. Až na to, že je robot...

Svatební cesta

Svatební cesta (2014)

Mladí novomanželé Paul (Harry Treadaway) a Bea (Rose Leslie) cestují ke vzdálenému jezeru, aby zde prožili svoje líbánky, a očekávají, že prožijí okamžiky plné romantiky o samotě, mimo okolní svět. Krátce po příjezdu však Paul najde Beu, jak prochází lesem, uprostřed noci a je naprosto dezorientovaná. Později, se stále více zvláštnějším chování Bei, začíná Paul mít podezření, že něco zlověstnějšího, než jen náměsíčnost, zavedla Beu do lesa.

Interstellar

Interstellar (2014)

"Lidstvo se narodilo na Zemi. To ale nikdy neznamenalo, že zde musí i skončit." Chcete cestovat vesmírem? Skupině průzkumníku se to vyplnilo. Využívají totiž nově objevenou červí díru, díky které mohou překonat dosavadní omezení lidského cestování a mohou tak dobývat neuvěřitelně vzdálená místa na svých mezihvězdných cestách.

Doupě

Doupě (2014)

V Detroitu se nachází část, ve které bydlí pouze nebezpeční zločinci, tuto oblast se nedaří policii dostat pod kontrolu, a proto okolo ní postaví zeď a tím ji oddělí od zbytku města. Policista v utajení Damien Collier (Paul Walker) se rozhodne přivést ke spravedlnosti vraha svého otce Tremaine (RZA) a každý den se pro něj tak stává jen bojem proti korupci a nespravedlnosti. Oproti tomu je pro Lina (David Belle) každý den jen bojem o to, aby mohl žít spokojený a čestný život. Cesty těchto dvou lidí se neměly nikdy protnout, ale když Tremaine unesl Linovu přítelkyni, měli společného nepřítele. Damien tedy neochotně přijal pomoc tohoto bývalého trestance a společně se pokusí zabránit zničení celého města... .

Mstitel bezpráví 2

Mstitel bezpráví 2 (2014)

Frank Vega (Danny Trejo) je zpět, aby nakopal pár zadků a vyčistil Los Angeles od všudypřítomné špíny. Ale tentokrát s sebou přivádí svého přítele, Bernieho (Danny Glover). Na své cestě za vyčištěním LA budou muset použít jediné dvě věci, které ovládají - svůj důvtip a svoje pěsti.

Bohové jsou pořád šílení

Bohové jsou pořád šílení (1991)

Mladý obchodník (S. Ch. Chow) koupí v Anglii na aukci prastarou čínskou mrtvolu, protože si myslí, že je to jeho prapředek. Následně ji chce přepravit do Hongkongu, ale aby se nestala upírem, najme se taoistického kněze (L. Ch. Ying) a letí s ním soukromým letadlem. Letadlo se při letu porouchá, těmto dvěma nezbývá, než vyskočit a s pomocí padáků se dostat na zem. Problém je, že tělo údajného prapředka se ztratí a úplnou náhodou dopadne před Xira (N!xau), jehož kmen je právě v konfliktu s jiným kmenem, který vedou dva běloši...

Zmizení

Zmizení (2013)

Kelleru Doverovi (Hugh Jackman) byla unesena šestiletá dcera a její nejlepší kamarádka. K vyřešení tohoto případu je povolán detektiv Loki (Jake Gyllenhaal), kterému se sice podaří zadržet jediného podezřelého (Paul Dano), ale ten je pro nedostatek důkazů propuštěn. Keller však udělá cokoliv pro záchranu života dcery a rozhodne se vzít spravedlnost do svých rukou.

Capture Anthologies: The Dimensions of Self

Capture Anthologies: The Dimensions of Self (2011)

Tento film je považován za jeden z nejlepších britských krátkých filmů, zabývajících se tématem identity člověka z pohledu klonování, cestování vesmírem a časem. Jsme tím, kým si myslíme, že skutečně jsme? Kým jsme byli, kým budeme, když naše DNA, minulost a existence jsou dostupné komukoliv, kdo se jen pokusí na ně dosáhnout?

Reklama