Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (5)

Kokpit

Kokpit (2012)

Valleho opustila žena, ztratil práci a vůbec se mu nedaří. Proto neváhá a okamžitě sáhne po pracovní nabídce u aerolinií Silver Airlines, i když to obnáší nošení podpatků a předstírání, že je pilotka Marie. Během jednoho z letů letadlo havaruje a Valle/Marie se zachová jako hrdina, čehož si všimnou švédská média a novou hvězdu neustále opěvují. Co se však za havárií opravdu skrývá?

Maria Wern - Přízrak minulosti

Maria Wern - Přízrak minulosti (2012) (epizoda)

Policejní vyšetřovatelce Marii někdo vyhrožuje smrtí a jednoho dne je skutečně napadena. Z toho důvodu je jí nařízeno, aby se okamžitě skryla, dokud se útočník nenajde. Maria se rozhodne svůj nucený exil strávit setkáním s kamarádkami na ostrově Stora Karlsö. Policie vše důkladně vyšetřuje, ale záhy se ukáže, že pachatel sledoval Marii až na ostrov a že je v nebezpečí nejen ona, ale i její kamarádky.

Mörkt vatten

Mörkt vatten (2012)

Daniel je mladý a ambiciózní realitní makléř, který se rozhodne strávit vášnivý víkend s manželkou svého šéfa Marií v luxusním domě v oblasti stockholmského archipelaga. Víkend o samotě jim ale naruší Georg, polský dělník, který v sídle provádí poslední úpravy. Jenže není zdaleka jediným, kdo přemění původně příjemný víkend na velice nepříjemný.

Jinak

Jinak (2003)

Hannah (Tove Edfeldt) je osmnáctiletá veganka, žije sama, píše básně a jde tzv. proti proudu. Jednoho dne se seznámí s mužem, který se jí představí jako Jens (Thomas Mørk), učitel, který obdivuje její básně. Brzy poté ji začnou budit noční telefonáty od neznámého člověka a Hannah nabyde dojmu, že je někým sledována. Navíc zjistí, že Jens není Jens a už vůbec není učitel. Co je to vlastně za člověka? Proč na něj Hannah naráží všude, kam jde? A jakou roli v tom mají imigrant Edin (Adnan Zorlak) a skinhead Andreas (Joel Kinnaman)?

Korunovační klenoty

Korunovační klenoty (2011)

Fragancia (Alicia Vikander) je obviněna z pokusu o vraždu Richarda Perssona (Bill Skarsgård), syna mocného vlastníka továrny na výrobu bot. Během rozhovoru s vyšetřovatelem se dozvídáme o jejím bohatém a mnohdy skoro neuvěřitelném životě, o jejích rodičích a bratrovi Jesúsovi. Přes její na první pohled ničím nerušené dětství a dospívání, kdy potká lásku svého života Peterssona-Jonssona, světového hráče hokeje, se dostáváme až k osudné noci, kterou celý příběh začíná.

Reklama