Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Good Trouble

Good Trouble (2019) (seriál)

Seriál Good Trouble je volným pokračováním seriálu The Fosters. Zaměřuje se na Callie (Maia Mitchell) a Marianu (Cierra Ramirez), nevlastní sestry, které úspěšně dokončily studium vysokých škol. Obě se přestěhovaly do Los Angeles a snaží se prosadit ve víru velkoměsta, kde začíná jejich dospělý život a musí čelit překážkám, které jim život do cesty postaví. Callie vystudovala právnickou školu a snaží se prosadit jako advokátní koncipient u soudce Wilsona, který je ale konzervativní, zatímco Callie je liberální. Mariana vystudovala MIT a snaží se prosadit jako vývojářka aplikací ve startupové firmě, kde je více mužů a jako žena si musí vydobýt svoji pozici, aby naslouchali jejím nápadům.

Sladký život - Film

Sladký život - Film (2011) (TV film)

Cody (Cole Sprouse) dostane příležitost podílet se na prestižním programu - stáži. Ale má malý problém - Bailey (Debby Ryan) s ním plánovala krásné prázdniny a je na něj dost naštvaná, když se dozví, že má jiné plány. Když dvojče Zack (Dylan Sprouse) zničí vědecké vybavení za miliardu dolarů a také Codyho vztah s Bailey, je Cody vyhozen z programu a Bailey s ním nemluví. Brzy poté se bratři připojí k projektu Gemini, v němž high-tech výzkumné centrum zkoumá dynamiku mezi dvojčaty. Bailey to zjistí z dopisu, který pro ni napsal Cody. Propojení mezi dvojčaty je těsnější než kdy předtím: Když jedno z dvojčat pocítí myšlenku nebo pocit, druhé dvojče to cítí také. Chlapci si tedy poprvé "vidí z očí do očí", riskují větší nebezpečí, než si kdy dokázali představit. Je na Bailey, Londonovi a Woodym, aby své kamarády zachránili.
Film dějově zapadá mezi epizody třetí série Prom Night a Graduation on Deck.

Královská dvojčata

Královská dvojčata (2010) (seriál)

Seriál se soustředí na bratry – dvojčata Bradyho (Mitchel Musso) a Boomera (Larramie Doc Shaw), kterým je 16 let. K nim do školy přijde jejich budoucí královský rádce Mason Makoola (Geno Segers), který jim řekne, že se mají stát králi. Na ostrově se seznámí s jedinou dcerou Masona Makooly Mikaylou (Kelsey Chow) a jejich bratrancem Lannym (Ryan Ochoa), který se snaží je sabotovat, aby mohl sám vládnout. Společně pak žijí na ostrově Kinkow a zažívají spoustu dobrodružství, když prohledávají různé malé ostrůvky v Polynésii.

Sladký život na palubě

Sladký život na palubě (2008) (seriál)

Příběh se odehrává na palubě lodi S. S. Tipton, toho času majetku pana Tiptona. Novým manažerem lodi se stává známý Marion Moseby (Phill Lewis). Na lodi se chystá jedinečný projekt "Seven Seas High", do kterého pan Tipton přihlásí svou přihlouplou dceru London Tipton (Brenda Song). Jenže také Carey Martin (Kim Rhodes) se rozhodne, že svá patnáctiletá dítka - dvojčata Zacka (Dylan Sprouse) a Codyho (Cole Sprouse) přihlásí do stejného projektu, z čehož pan Moseby rozhodně radost nemá. Přichází také nová postava do děje - Bailey Pickett (Debby Ryan), která se vydává nejprve za chlapce. Hned v prvním díle také dojde k ubytování. Zack získává soukromý pokoj, Cody ke své nelibosti získává obtloustlého spolubydlícího Woodyho Finka (Matthew Timmons). London zdrcená tím, že nezískala nadstandardní kajutu, nakonec přijímá jako spolubydlící Bailey. Ve druhé sérii přibude spolubydlící i Zackovi, když přijde Marcus Little (Doc Shaw).

Reklama