Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené herečky (5)

Meryl Streep

Skvělá herečka, vyznačující se svou nenápadnou a na první pohled neviditelnou krásou, která jí umožňuje do svých rolí dát všechno. Umí zahrát venkovanku i královnu salonů a vždy je naprosto uvěřitelná. Na pohled působí skromě a zcela očividně si na nic nehraje. A co na ní opravdu oceňuju je, že svoje děti nepužívá jako ozdobu...

Helena Bonham Carter

Svérázná a všestranná herečka, hned obyčejná holka odvedle, hned kráska z plakátu. Případně vyšinutá čarodka, že Belo? Ačkoliv je vdaná za Tima Burtona, rozhodně není protekční zjev a svoje místo si vydobyla svým talentem, což je v dnešní době, kdy se může stát hercem nebo herečkou prakticky každej, docela těžké.

Christina Ricci

Morbidní Wednesday ji díkybohu nepohřbila a Christina jede dál. Katrina v Sleepy Hollow byla podle mě jedna z jejích nejlepších výkonů. Má skvělý základ pro pestrou a dlouhou kariéru, díky níž by se jednou mohla vypracovat na vrchol. Jak říká moje kámoška Zewla - mladí herci by se měli podporovat, aby měl kdo zaujmout místo těch starých.

Bette Midler

Líbí se mi její temperament, s jakým se na role vrhá, její smysl pro humor a vzhled a sebevědomí ženy, která umí vystavit na odiv svůj talent, který je v Bettině případě nesporný. V Klubu odložených žen zazářila po boku svých hvězdných kolegyní v plné parádě.

Diane Keaton

Dokonalá herečka, dokazující, že žena nemusí být krásná, aby byla okouzlující. Její Na tenkém ledě mě fascinovalo, Lepší pozdě, než-li později (s Jackem Nicholsonem) fantasticky pobavilo a vůbec, spousta dalších filmů, které jsem s Diane viděla, byla jednoduše skvělá. Není co dodat..