Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Válečný

Recenze (16)

plakát

The Morning Show (2019) (seriál) 

Prvni serie byla prekvapiva, plna hvezd, a dulezitost tematu sexualniho obtezovani si clovek uvedomuje. Ale ta druha serie?! To je ODPAD! Sileny. Kombinace viru z Wuhanu a vysvetlovani, co je social distancing, pak prezidentska debata, tohle a tamhleto. Je to jako prozivani poslednich dvou a pul let, all over again. Jeste ke vsemu je tu velky focus na Mitche, ktery se prestehoval do Italie - proboha proc? Jak se chudacek vyrovnava s tim, ze dostal zlaty padak za to, co provedl? Anebo si jen tvurci a network chteji udrzet Steva Carella?  Vsichni, naprosto vsichni v ty show jsou odporny charaktery. Aniston je tam falesna, jeji kolegove se falesne vlisavaji, Reese je napresdrzku. Ne, tady opravdu musite hodne hledat, abyste se upnuli na neco, co vas i dalsi tyden pritahne k obrazovce (pro me je to nedostatek shows, ktere jsem nevidel, a tak si tohle holt poustim u obeda a vecere).  Pote, co probehlo finale Teda Lasso, uz vazne neni duvod pro subscription Apple+.

plakát

Tým SEAL (2017) (seriál) 

Většina zdejších komentářů se vztahuje k první, resp. druhé sérii. 1. série zajímavá, kvalitně udělaná. 2. série už trošku horší, ale pořád máme nějakou dějovou linku. 3. série už hodně zavání propagandou, máte v týmu Texasana - typického amerického burana. 4. série je už nepokrytá patriotistická agitka, ty díly se snad píšou z týdne na týden. Je to už jen bezduchá střílečka, navíc ti pánové jsou snad neprůstřelní, s brutální integritou, atd. atd. Od půlky třetí série už tu je hodně vidět televizní formát, nelogičnosti, nedotaženosti, často neznalost reálií mimo Ameriku, kterých si člověk všimne. Přiznám se, že u čtvrté série už jsem několikrát díl vypnul, protože i na oddechové vyplnění při večeři to bylo moc. Dialogy, to je masakr... Řekl bych, že jsme na úrovni 55%.

plakát

Špinavý prachy (2020) (seriál) 

Náhodou, docela sranda. Doru a Ionel prostě jen chtěli, aby je ostatní respektovali jako lidský bytosti. V průběhu dílů vidíme, že na koho se obrátí s prosbou o pomoc, ti jim hážou klacky pod nohy nebo chtějí svůj díl. Je to komedie spíš anglického typu, ne stylu "chachacha" ale spíš taková, že když znáte trochu reálie a pořádně posloucháte, narážky vám přijdou vtipné. Asi jako když Bond ve Skyfallu v rámci asociace slov psychologovi na "Agent" odpovídá "Provocateur". Tomuhle vtípku na české preméře taky rozumělo jen pár lidí (dam!!) .

plakát

Letuška (2020) (seriál) 

Velký špatný. Cuoco JE Penny - 1/2 času má nasazenej stejně debilní výraz, tu druhou půlku s někým buď spí, nebo chlastá. Je tam strašně moc nelogičností, od druhého dílu se to vleče - s výjimkou zhruba posledních pěti minut, kdy se odehraje víc, než za všechny předchozí díly dohromady. Ta její kolegyně.. Tak ta je ještě blbější, než tady Cassie. Největší fail byl konec, to bylo fakt utrpení sledovat.. Nejvíc trapnej moment byl, když jí (SPOILER) tam jistá osoba nabídla práci. Pokud nemáte co jinýho na práci, tak zabijete čas, ale víc z toho mít nebudete. Myslím, že kdyby Kaley nebyla jednou z producentek, tak by si tam nezahrála.

plakát

Kde se touláš, Bernadetto (2019) 

Mam rad Cate Blanchett ve vsem, co dela, a Kristen Wiig mi vetsinou vadi ve vsem, co dela (prehrava ty svoje komicky role). Takze se neshoduju s nazorem vetsiny - film mi pripada jako fajn oddechovka, zadny litajici superhrdinove nebo krvelacny bestie, ani tady nevidime dramata zalozena na LGBTQIA+- nebo non-binary identite. Uplne nezapada do konceptu nejpopularnejsich filmu poslednich dvou tri let, a to se mi na nem libi, navic - zatracene hezky kousky prirody tu tvurci natocili. Jeden z tech kousku, na kterej se bez problemu muze podivat cela rodina a "bejt v pohode". 4/5

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Necekal jsem, ze me Modern Family tak zasahne. Z nejakeho duvodu jsem ji pustil az po posledni serii a nelitoval. Sofia Vergara tam zrala jako vino (coz jsme cekali) a Ed O'Neill je tezkej hlaskomet. Cam a Mitch zpocatku mozna byli trochu moc, ale pak, pak to byl koncert. A Lilly? Velky prekvapeni, co veta, to hlaska (a navic s poker face) - podobne jako Joe v poslednich dvou seriich. Phill mi pripadal jako nekterym dalsim spolurecenzentum az "moc" pozitivni, ale byla to jeho role, ktera byla pro uspech Modern Family extremne dulezita. Jen mi nekdo vysvetlete, jak muze byt Julie Bowen ve skoro 50 porad tak zatracene sexy..

plakát

Nejhorší obavy (2002) 

Pustil jsem si to po mnoha letech od uvedeni, protoze na Netflixu uz neni na co koukat. Jako vypln casu to jde, ale doslova v kazdem obraze vidite nejakou nelogicnost. At uz je to motorcade prezidenta, kazdy dnes vi, ze je to auto chranene proti vsem druhum vybuchu, a tak v klicovem obraze neni problem.. Az po to, ze Marines nezachrani ostatni, a tak travime X minut tim, ze Ryan hleda sefa CIA. Full disclosure - puvodni filmy s Fordem v roli Ryana jsem mel rad, dodnes si je rad pustim, protoze v sobe maji jistou syrovost a mam pocit, ze jsou natocene i lip, nez tenhle reboot, kam do mensich roli obsadili snad pulku top 20 lidi z Hollywoodu. Jenomze.. Tohle je fakt blbej film. Scenarem, remeslne, vsim. Ben Affleck tu hraje vazne blbe, ale jak uz tu psal nekdo jiny, Liev Schreiber je tu perfektni. Svoje kvality ostatne o dost let pozdeji potvrdil v Rayi Donovanovi. No nic, na zabiti vecera, kdy fakt nemate nic lepsiho, je to uchazejici, ale jinak..

plakát

Debbie a její parťačky (2018) 

Vidim velky spatny. Hodne nelogicnosti, na velekobijak diry v navaznosti az hanba. Sandra Bullock je sexy jako vzdy, ale nejak ta jeji postava nema stavu, nedokazu se s ni identifikovat (ani ji litovat kvuli tomu, ze ji podtrhnul Claude). Cate Blanchett, jak uz tu nekdo podotknul, ma ze vsech ostatnich zrejme nejpropracovanejsi postavu a i tak je to jen odvar toho, co bezne hraje (chyba scenare, ne jejiho umeni). Angazovanim HBC .. well, co tim chtel reziser rici? Diky tomu film osciluje mezi kriminalkou a velmi spatnou komedii, HBC tu zase nasadila svuj podivny styl, zkratka role jako pres kopirak od jinych jejich postav. Rihanna? Boze holka, zpivej. Akwardfina? Kde, co? Kdyz se podivam na seznam hercu a herecek, co jsou u filmu uvedeni, tak fakt nevim kdy tam byli. Zrejme vsichni chteli mit carku u all-female cast, aby si zlepsili karmu u woke magoru. Kazdopadne.. tohle je provar, ackoliv z pomeru mezi naklady a trzbami to neni tak patrne. Pevne doufam, ze tomu neudelaji dalsi dil, ackoliv na woke dobu tady bylo malo non-binary, bi, gay a trans postav.

plakát

Události Luďka Staňka (2018) (pořad) 

Ludek Stanek, ktery si postavil karieru na image "maleho, tlusteho a vecene nasraneho typka" tady jakoze sarkasticky dela zpravy. Jenze k tomu zvetsiny vyuziva memecka z internetu, ne vzdy tak uplne svuj vtip. Divat se na to kazdy den? Nope. LS na Mall.tv funguje i v pozici nejakeho sefa dramaturgie ci ceho, zkratka, ma velky vliv na to, co se tam objevi. Nevim, jestli jste tam neco v posledni dobe sledovali, ale teda .. Marna lasky snaha

plakát

Zelenáč (2018) (seriál) 

Serial o 20 epizodach. Nemuzete cekat kvalitu jak od Scorseseho.. Ale v zaplave dnesnich serialu a i v porovnani se stalicema vychazi The Rookie velice dobre! Sympaticke postavy, funguje chemie, neni tam prvoplanove tlacena nejaka politicka mise jako v jinych serialech. Osobne se vzdycky tesim na zacatek noveho dilu, ty totiz obsahuji parminutovy vtipny skec. Za me fakt dobry. Dobra oddechovka, co se da s klidnym srdcem doporucit komukoliv.